Körfez İskenderunspor’dan Başkan Savaş’a 31 Numaralı Forma

Başkan SAVAŞ, “Sadece Futbol Değil Sporun Her Alanındayız” (1)

Körfez İskenderunspor Kulübü Başkanı Kazım Aydın ve beraberindeki yönetim kurulu heyeti Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’ı ziyaret ettiler. Ziyarette Başkan Savaş, “Sporu sadece futbol olarak görmüyoruz sporun her dalında gençler yetiştiriyoruz” dedi.

Sporun gerekliliğine ve önemine değinen Başkan Savaş, Hatay’da sportif faaliyetlerle ilgili çok iyi bir potansiyel yakaladıklarını ve bunu geliştirmek için çabaların devam ettiğini belirterek “Gerek sporcularımız olsun gerek vatandaşlarımız olsun spor adına faaliyetlerde bulunmaları için güzel fırsatlar sunduk. Bunları geliştirmeye devam ediyoruz. Biz sporu sadece futbol olarak görmüyoruz, atletizm, judo, tekvando, boks, karete, güreş gibi birçok alanda gençler yetiştiriyoruz bununla ilgili de aktivitelerimiz devam ediyor” dedi.

Spora gençlerin gelecekte daha sağlıklı bir yaşam kazanmaları açısından baktıklarını belirten Başkan Savaş “Gençlerimizin daha güzel bir geleceğe yönelmeleri için zararlı alışkanlarından uzaklaştırmak için spora tam anlamıyla destek olacağız” dedi.

Körfez İskenderunspor Kulübü Başkanı Kazım Aydın, Başkan Savaş’a spor alanında yaptığı çalışmalar ve verdiği destekten ötürü teşekkür etti.

Gerçekleştirilen ziyaretinde sonunda Başkan Aydın, Başkan Savaş’a 31 numaralı Lütfü Savaş yazılı bir forma hediye ederek, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Başkan SAVAŞ, “Sadece Futbol Değil Sporun Her Alanındayız” (3) Başkan SAVAŞ, “Sadece Futbol Değil Sporun Her Alanındayız” (2) Başkan SAVAŞ, “Sadece Futbol Değil Sporun Her Alanındayız” (1)