Araştırmacı ve Yazar Refik KİREÇÇİ’nin Nezaket Ziyareti

Screenshot_1

İlçemizde Haftalık Bağımsız Siyasi olarak neşredilmekte olan Güneş Gazetesi İmtiyaz Sahibi Araştırmacı – Yazar Refik Kireççi, İlçemiz Kaymakamı Sayın H.Hasan Özyiğit’i 4 Aralık 2014 Perşembe günü saat: 13.30 makamında ziyaret etti.

Ziyaret esnasında 60 yıllık meslek hayatı ile ilgili öne çıkan anılarını paylaşan Refik Kireççi, kendisi tarafından hazırlanan kitapları da Kaymakam H.Hasan Özyiğit’e hediye etti.

İlçemizde yaptığı başarılı çalışmalar, halkımıza gösterdiği ilgi ve alaka ile sosyal etkinliklere gösterdiği duyarlılıktan dolayı da Kaymakam Özyiğit’e teşekkür eden Usta gazeteci Refik Kireççi, günün anısına bir de şilt takdim etti.

Toplumsal değerlere saygılı, kişisel hak ve özgürlükleri temel görev sayarak halkımızın doğru ve tarafsız haber alma ihtiyacını karşılayan basın kuruluşları aynı zamanda demokrasimizin güçlenmesine de katkı sağladığının altını çizen Kaymakam Özyiğit; “Bu manada Basın, kamu adına gerçekleri araştırma, doğru ve gerçek haberlerle kamuoyunu aydınlatma mesleği olup, vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanması ve kamuoyu oluşturulması gibi birçok önemli görev ve sorumlulukları da üstlenmektedir” Dedi.

Kaymakam Özyiğit; “Hızla büyüyen ve gelişen İlçemizin gerek ekonomik, gerekse sosyal olarak geldiği noktada sivil toplum örgütlerinin yanı sıra basın kuruluşlarının katkısının da azımsanmayacak derecede büyük olduğunu ifade ederek, bu ziyaret vesilesiyle İlçemizde bu ulvi görevi meslek ilkelerine uygun olarak yerine getiren yazılı ve görsel basın kuruluşlarımızın tüm yönetici ve çalışanlarına selam ve muhabbetlerimi sunuyorum” dedi.

Screenshot_3 Screenshot_2 Screenshot_1

Önceki İçerikSınırda Kaçakçılık
Sonraki İçerikGazeteci arkadaşımız Selami Ergüven’in acı günü