Spora katkı, geleceğe katkıdır

IMG_9524--

Arsuz Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Karaciğer, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’yı makamında ziyaret ederek, hem spora ve sporcuya verdiği destekten, hem de ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Spora yapılan her yatırımın, ülkenin geleceğine yapılan bir yatırım olduğunu söyleyen Arsuz Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Karaciğer, sporun ilçenin tanıtımı için önemine dikkat çekerek, gençlerin spora teşvik edilmesi gerektiğinin de altını çizdi.

Belediye olarak spor kulüplerinin her zaman yanında olduklarını ifade eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ise, “Sporu seven, geçmişte sportif faaliyetlere katılan ve futbol oynayan biri olarak geleceğimizin teminatı olan gençlerimize ve sporcularımıza her zaman destek çıkılması gerektiğine inanıyorum. Belediye olarak da spora büyük önem veriyoruz. Belediye bünyesinde bulunan kulüplerimizdeki gençlerimize ve çocuklarımıza destek olmaya ve sahip çıkmaya devam edeceğiz. Gönüllülük esasındaki çalışmalarınızdan ve çabanızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum” dedi.

Arsuz esnafından oluşan yönetime, Arsuz’un çehresini değiştirecek olan projelerini de anlatan Başkan Nazım Culha, daha sonra Arsuz’da açılacak olan 20 metrelik çevre yolu projesi ve yapılacak olan 3 yeni köprüyü de pafta üzerinde, yer göstererek anlattı.

IMG_9570-- IMG_9538-- IMG_9524--

Önceki İçerikİskenderun Kafkas Kültür Derneği’nin Nezaket Ziyareti
Sonraki İçerik23 kilogram esrar yakalandı