Hatay Muay Thai Şampiyonası‏ Başlıyor

raks spor kulübü (1)

Hatay Muay Thai Şampiyonası, 29-30 Kasım 2014 tarihleri arasında İskenderun Belediyesi Sakarya Kapalı Spor Salonunda yapılacak.

Hatay Muay Thai şampiyonasına tüm İskenderunluları davet eden Raks Spor Kulübü Yöneticisi Hülya Şimşek, il şampiyonasında başarılı olacak olan sporcuların Türkiye şampiyonası elemelerine katılma şansı yakalayacağını belirtti.

İl şampiyonası hakkında bilgiler veren Raks Spor Kulübü Yöneticisi Hülya Şimşek, şampiyonanın, bu hafta sonu İskenderun Belediyesi Sakarya Kapalı Spor salonunda yapılacağını söyledi. Muay Thai Federasyonu ve Hatay İl Temsilciliği öncülüğünde Hatay Şampiyonası Raks Spor Kulübünün ev sahipliğinde yapılacağını da dile getiren Şimşek, İlimizde bulunan 8 kulüpten toplam 160’a yakın sporcunun katılımı ile gerçekleştirilecek olan il şampiyonasının 29-30 Kasım tarihlerinde saat 13.00’de başlayacak. Minik, yıldız ve gençler kategorisinde yapılacak olan şampiyonanın ilk kez İskenderun’da yapıldığına da dikkati çeken Şimşek, “Muay Thai Hatay İl şampiyonasına sporseverleri ve İskenderunluları Taylan savunma sanatını izlemeye davet ediyoruz. Kentimizde yapılacak olan il şampiyonasında başarılı olacak olan sporcular Türkiye şampiyonası elemelerine katılma şansı yakalayacaktır. Raks Spor kulübü olarak bu şampiyonada Antrenörümüz Serdar Keskin öncülüğünde hazırlanan sporcularımız da yeteneklerini sergileyerek, ilimizi Türkiye şampiyonasına temsil etmek için ter dökeceklerdir.

Bu şampiyonda hem sporcularımıza destek olmak hem de bu spor sanatını tanıtmak için herkesi bekliyoruz” dedi.