İskenderun’u eski beldelerimizle bütünleştireceğiz

DSC_0001

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderunh’u eski beldelerle bütünleştireceklerini belirtti.
Başkan Seyfi Dingil, Denizciler’deki hizmet binası Konferans salonunda esnaflarla ve vatandaşlarla biraraya geldi.

Vatandaşlarla sohbet eden, istek ve ihtiyaçlarını dinleyen Başkan Seyfi Dingil, İskenderun’a bağlanarak, mahalle olan beldelerle bütünleşileceğini, buralara getirilecek olan yeni ünitelerle hareketleneceğini ve cıvıl cıvıl hale getirileceğini söyledi.

Belediye meclisiyle uyum içerisinde çalışıldığını belirten Başkan Seyfi Dingil, “İskenderun Akdenizin parlayan yıldızı olacak. Çok büyük projelerimiz var. Hemen hemen hepsi bitti. Bütün problemleri beraber çözeceğiz. Çok yol kat ettik. Cuma günü büyükşehir ve bizim bütçe geçtikten sonra oturup ne yapabiliriz, nasıl ortak proje yapabiliriz buna bakacağız. İskenderun lehine ne varsa bunu kabul edeceğim. Yeter ki İskenderun’un menfaati olsun. Eski Beldelerimizle yeniden yapılanıyoruz, yeniden bütünleşiyoruz. Bu beldelere yeni üniteler getiriyoruz. Burayı hareketlendirecek çok yeni ünite getiriyoruz. Beldeler cıvıl cıvıl olacak. Beldelerin arkasından çevre yolu geçireceğiz” dedi.

Toplantıda Denizciler Kredi Kefalet Kooperatifi ve Denizciler Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Sönmez de yaptığı konuşmasında, esnafla biraraya gelen Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür ederek, “Biraraya gelmemizdeki amaç İskenderun’a yeni katılan eski beldeler ve köylerdeki esnafların sıkıntılarını, taleplerini dile getirmektir.

Sorunların çözüleceğinden umutluyuz. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Belediye Meclis üyelerinin de katıldığı toplantıda, Başkan Yardımcıları Ergün Gözüküçük ve Cemil Çengel ile daire müdürleri vatandaşların isteklerini not etti.

DSC_0127 DSC_0122 DSC_0119 DSC_0118 DSC_0003 DSC_0001

Önceki İçerikSeyfi Dingil’den Modernevler Muhtarlığı’na ziyaret
Sonraki İçerikAsfaltlama çalışması devam ediyor