TÜRKİYE BÜYÜK ERKEKLER BOKS ŞAMPİYONASI 22-27 ARALIK 2014 GÜNÜ İSKENDERUN’DA

boks

Türkiye Boks Federasyonunun yıllık faaliyet programı çerçevesinde,2014 yılının son ayında yapılması gereken,Türkiye Büyükler Boks Şampiyonasının hangi ilde yapılacağı belirlendi.

Hatay ilinde yeniden faaliyete hızla geçen boks sporunun gelişmesine paralel olarak,Hatay ilinin en faal ilçesi olan İskenderun’da yapılması kararlaştırılan,Türkiye Büyük Erkekler Boks Şampiyonası, Hatay ilinin ve özellikle İskenderun’un tanıtılması açısından çok önemli müsabakalara ev sahipliği yapacak.

Şimdiye kadar Adana, Uşak ve Sivas illerinde yapılan gurup şampiyonalarında ilk üç dereceye giren sporcular ile birlikte, yurt dışında göz dolduran boksörler,İskenderun’da yapılacak olan büyük şampiyonada kozlarını paylaşacak.

Bu şampiyonada birinci gelen boksörler,Türkiye şampiyonu olacak.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in Boks federasyonunun ilgililerine çağrısı üzerine bu organize ilk defa İskenderun’da yapılacak olup, İlçemize gelecek olan sporcu Antrenör ve Hakemlerimize en iyi misafirperverliği yapacağız dedi.

Tüm bunların yanında; İskenderun ve civar ilçelerde başarılı şekilde görev yapan fahri boks temsilcililerin gayretleri de bu şampiyonaya damgasını vuracak.

İskenderun; Türk Boks tarihinde bir ilki böyle bir şampiyonada ilk defa yaşayacak olup 22-27 Aralık 2014 günü; Türkiye boks sporunun kalbi İskenderun’da atacak.

Önceki İçerikİskenderun (SMMMO) Başkanı Özbülbül’den Vali Topaca’ya Ziyaret
Sonraki İçerikŞehit ailelerinden Başkan Seyfi Dingil’e ziyareti