YILMAZ MENGÜŞ YÜKSELİŞ KOLEJİNDE SÖYLEŞİYE KATILDI

IMG_1198-001

İskenderun’un ünlü ses sanatçısı Yılmaz Mengüş memleketine yaptığı ziyarette Özel Yükseliş kolejini ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenler ile söyleşide bir araya geldi.

Babasının yolundan giderek müzisyen olmayı küçüklüğünden beri kendisine hedef koyan Yılmaz Mengüş yaklaşık 8 yıl önce gittiği İstanbul’da büyük zorluklara rağmen ikinci albümünü çıkartmanın haklı gururunu yaşıyor. Kentimizin yetiştirdiği başarılı ses sanatçısı Mengüş ziyaret için geldiği İskenderun’da Yükseliş kolejinde öğrenci ve öğretmenler ile bir araya geldi. Merak edilen sorulara bir bir yanıt veren Mengüş İskenderun’da kalsaydım bu başarıyı yakalayamazdım dedi. Artık albüm yapmak için ses ve yeteneğin yeterli olmadığına dikkat çeken Mengüş parası olanların albüm çıkarabildiğini ama önemli olan halkın bu kişilere ne kadar değer verdiğidir şeklinde konuşarak sanat dünyasındaki önemli bir ayrıntıya dikkat çekti. Babasının yolundan giderek sanatçı olma hayalini küçüklüğünden bu yana içinde yaşattığını ve artık bu hayalini gerçekleştirdiğini belirten Yılmaz Mengüş Yükseliş koleji öğrencilerine de tavsiyelerde bulundu. İlgi duydukları sanat alanına yönelmelerini ve kendilerine güvenmeleri gerektiğini belirten Mengüş ayrıca öğrencilerin sordukları soruların yaşlarına göre çok olgun olduğunu belirtti. Mengüş ayrıca ilk fırsatta Yükseliş kolejinde bir konser vermeyi düşündüğünü sözlerine ekledi.

Yükseliş koleji genel koordinatörü Eren Özçelik söyleşi sonrası Yılmaz Mengüş’e teşekkür ederek çiçek taktim etti ve sanat hayatında kendisine başarılar diledi.

IMG_1229 IMG_1218-001 IMG_1214 IMG_1211 IMG_1198-001