Şefik Çirkin’den Akgöl’e Yanıt

sefik cirkin

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Şefik Çirkin,Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Hasan Akgöl’e cevap verdi.

“MHP Her Zaman Dik Durdu”

Hasan Akgöl’ün MHP hakkında ki iddialarını eleştiren Milletvekili Şefik Çirkin; “MHP’den alacağı üçün biri Hasan Akgöl’e yetecekse canı sağolsun” dedi.

MHP’nin her zaman dik durduğunun altını çizen Milletvekili Çirkin; “ CHP Milletvekili Sayın Hasan Akgöl, Milliyetçi Hareket Partisi’nin ülke gerçeklerine göre hareket etmediğini, koltuk değneği olmasa MHP’nin iktidara gideceğini ifade etmiş. Zaman zaman yaptığı ilginç siyasi analizleri ile tanıdığımız Hasan Akgöl devamlı, “MHP’nin dik durmadığını, MHP’li seçmenin AKP’ye oy verdiğini” ima ederek kendisi de MHP’li seçmeni üçe bölmüş ve MHP’li seçmenin yüzde 30’una yani üçte birine de kendilerinin talip olduğunu ifade etmiştir. MHP’den alacağı üçün biri Hasan Akgöl’e yetecekse canı sağolsun. MHP’deki üçün birine talip olan Hasan Akgöl, AKP’deki oya talip olmayarak CHP’yi nasıl iktidar edecek doğrusu merak ediyorum. “Dik durmaya” gelince, MHP’nin seçmeni de, Partisi de çözüm süreci dahil olmak üzere ülkenin bütün meselelerinde dik duran, onurlu, şahsiyetli kişilerden oluşan kurumsal bir yapıdır. Hasan Akgöl önce bir sağcı, bir ülkücü eskisi olarak CHP’de ne aradığını ve bunun nasıl bir “dik duruş” olduğunu izah etmek zorundadır. Halktan oy almış bir milletvekili olarak def-i hacet yapacak yeri şaşıracağına, milletin karşısına doğru siyasi analizlerle çıkabilmek adına evine gidip biraz çalışmalı, en başta bir milletvekilinin ağzına her mikrofon dayandığında konuşmaması gerektiğini öğrenmelidir.

CHP’nin kimliğine, sosyal demokrat seçmenin saygınlığına hürmetim ve kendisiyle de ailevi hususiyetim olduğu için daha fazla konuşmak istemiyorum. Ancak kendisine bir daha MHP’yi ağzına alırken dikkatli olmasını tavsiye ediyor, bir dahaki sefere çok daha ağır konuşacağımı peşinen belirtiyorum” açıklamasına yaptı.

Önceki İçerikHatay Milletvekili Ecz. Hacı Bayram TÜRKOĞLU “GENÇLİĞE YATIRIM, GELECEĞE YATIRIMDIR”
Sonraki İçerikAK PARTİ 5. OLAĞAN İLÇE KONGRESİ 30 KASIM