Dr. ENDER ÇOLAKOĞLU BELEN’de COŞKUYLA KARŞILANDI

1

CHP’de BİRLİK VE KARDEŞLİK KAZANACAKTIR”

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr.Ender Çolakoğlu Belen İlçe Teşkilatını ziyaret etti.
Dr. Ender Çolakoğlu’nu Belen’de İlçe Teşkilat Başkanı Fevzi Yüksel, yönetim kurulu, kadın kolları, gençlik kolları ve çok sayıda partili coşkuyla karşıladı.

Seçim çalışmaları kapsamında, yapılacak olan genel seçimler öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin Belen ilçe teşkilatını ziyaret eden milletvekili aday adayı Dr. Ender Çolakoğlu, Belen parti teşkilatı ve partililer tarafından büyük ilgi gördü.

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Ender Çolakoğlu gerçekleştirdiği ziyarette şunları söyledi; ”Değerli İlçe başkanım, ilçe yönetiminin değerli üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları, sevgili partili arkadaşlarım, bana değerli vaktinizi ayırdığınız ve çoşkuyla karşıladığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum.
2015 seçimleri büyük önem taşımaktadır.

Ülkemiz için hayati sınavlardan birine hazırlanmaktayız.

Bu seçimin neler ifade ettiğini, nelere gebe bir seçim olduğunu ifade etmeden önce birkaç cümle ile kendimden bahsetmek ve neden bu göreve talip olduğumu anlatmak isterim.

İskenderun doğumluyum.Doğma büyüme İskenderun’luyum.48 yaşındayım.Evli iki kız çocuğu babasıyım.
Yaklaşık 20 yıldır İskenderun’da iç hastalıkları uzmanı olarak çalışmaktayım.

İskenderun’da, Devlet ve SSK hastaneleri ile Özel Gelişim Hastanesinde iç hastalıkları uzmanı olarak görev yaptım, özel hastanede başhekim, genel koordinatör olarak çalışmaktayım.

Ülkemizin ve özellikle Hatay’ın dokusunu, sorunlarını, kaygılarını çok yakınen bilen birisiyim.
Geldiğimiz bu noktada partimizin içinde görev alarak katkı sunmak, sorumluluk almak, toplumun yaşam kalitesini arttırmak adına bu göreve talip oldum.Bütün siyasetçiler görev yaptıkları temsil ettikleri siyasi partilerin iktidara gelmesini isterler.Bizde siyaset yaptığımız, gönül verdiğimiz, sevdalısı olduğumuz umudun partisi Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidara gelmesini istiyoruz.

Bugün burda gördüm ki, sizleri buraya toplayan heyecan, başarıya giden yolda, iktidatidar olma adına bizleri her geçen gün hedefimize yaklaştırmaktadır.

Cumhuriyet Halk Partisi, insanı insan yapan tüm değerleri savunmaktadır.Sosyal demokrasinin tüm evrensel değerleri Cumhuriyet Halk Partisi’ndedir.Bizler Cumhuriyet Halk Partisi’nin bu değerlere sahip çıktığı için Cumhuriyet Halk Partili sevdalısıyız.

Partimizi iktara taşımak ve bu değerleri savunmak için bu yola çıkmış bulunuyoruz.

Geldiğimiz noktada artık iktidar ülkeyi yönetemez haldedir.Ülkemiz melesef yönetilemiyor.

Ekonomi iflas etmiş, iç güvenlik tehdit altındadır.Sınırlarımız yol geçen hanına dönmüş, işçilerimiz kan ağlıyor, eğitim ise içler açısı bir hal almış durumdadır.

Cumhuriyet Halk Partililer olarak bizler Cumhuriyeti kuran devrimci bir partinin mensuplarıyız.

Cumhuriyet Halk Partisinin kadroları, ülkenin içinde bulunduğu çıkmazdan kurtarmaya, Cumhuriyet ilkelerini savunmaya ve partimizi iktidara taşımaya hazırdır.Halkımıza doğruları göstermeliyiz.Cumhuriyet Halk Partisi’nin çalışkan, vefakar, yurtsever, aydın insanları partimizi iktidara taşıyacaktır.

“BİRLİK VE KARDEŞLİK KAZANACAKTIR”

Toplumda bulunan çeşitli din, fikir, mezhep ve kültürlere mensup insanlar ortak idealler ve projeler etrafında birleştirilerek ülkeye hizmet edebilmelidir.

İnsan hayatında kırgınlıklar, küskünlükler, dargınlıklar olabilir.Bunları geride bırakıp birlik olmalıyız.

İnsanların yaşam kalitesini yükseltmek siyasetçilerin görevi olmalıdır. Siyasetin amacı da toplumun yaşam kalitesini yükseltmektir.

Siyaset konusu olmayan konuları siyasete alet ederek oy devşiren bir siyasi partiyle mücadele ediyoruz.Hiç bir zaman umutsuzluğa yer yok, Cumhuriyet Halk Partisi ülkeyi karanlıktan çıkarıp aydınlığa taşıyabilecek güçtedir.

Sokaklarda, mahallelerde, alanlarda partimizin neden iktidara gelmesi gerektiğini anlatmalıyız.Zaman ayırmalıyız.Daha çok çalışma partimize başarıyı getirecektir.

İnsan hayatında kırgınlıklar, küskünlükler, dargınlıklar olabilir.Bunları geride bırakıp birlik olmalıyız.

Belen’de ilçe teşkilatının, yönetimi, kadın kolları, gençlik kolları ve üyeleriyle hedeflenen başarıya ulaşacağına inancım tamdır.

”BEN DEĞİL BİZ DİYECEĞİZ İKTİDARA YÜRÜYECEĞİZ”

Cumhuriyet Halk Partisi tabanının, mahalle örgütlerinin, mahalle temsilcilerinin, çalışkan, vefakar aydın insanlar olduklarını sizler benden daha iyi biliyorsunuz.Benim sizlerden tek ricam; gelin bu davaya birlikte sahip çıkalım, ben değil biz diyelim.Partimizi iktidara hep birlikte taşıyalım.Özgürlük için, barış için, demokrasi için, Cumhuriyet Halk Partsi’nde birleşelim, birlik olalım” diyerek sözlerini tamamladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Belen İlçe Teşkilat Başkanı Fevzi Yüksel, Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Ender Çolakoğlu’na gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti, başarılar diledi.

8 2 1 7 6 4 3