Elektrik Sorunları Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

IMG_2010

İlçemizde yaşanan elektrik sorunlarının giderilmesi amacıyla İl Aydınlatma Komisyonu Başkanı Vali Yardımcısı Sayın Bilal Ölmez başkanlığında İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Toplantı Salonu’nda 12 Kasım 2014 Çarşamba günü saat: 14.00’da İlgili kurum amirlerinin de katılımıyla değerlendirme toplantısı yapılmıştır.

Toplantıya;

İlçemiz Kaymakamı H.Hasan Özyiğit, Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Enerjisa Elektrik Dağıtım A.Ş. Bölge Müdürü ile İl ve İlçe Müdürleri, Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği İkinci Başkanı ve İskenderun Esnaf Odası Başkanı Uğur Fırat, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ile Meslek Odaları Temsilcileri katıldı.

Toplantı esnasında teknik ve idari eksiklikler ele alınarak, İlçemizde elektrik kesintileri ve elektrik kesintilerinden kaynaklanan sorunlar görüşüldü.

İlimiz Valisi Sayın Ercan Topaca tarafından enerji ile ilgili sorunların çözümlenmesi konusunda talimatı üzerine İl genelinde değerlendirme toplantılarının düzenlendiğini dile getiren Vali Yardımcısı Bilal Ölmez; İskenderun İlçemizin de elektrik kesintileri ve elektrik kesintilerinden kaynaklanan sorunlarının giderilmesi amacıyla bir araya gelindiğini ve katılımcıların görüş ve önerileri de alınmak suretiyle teknik ve idari eksikliklerin giderilebileceğini ifade etti.

Elektrik kesintilerinden dolayı İlçemizde yaşanan sorunların giderilmesine yönelik görüş ve önerileri ile rakamsal verilerini dosya halinde Enerjisa yetkilileri ile paylaşarak toplantının manasına değer katan İlçemiz Kaymakamı H.Hasan Özyiğit; İlçemizde elektrik ile ilgili yürütülen hizmetlerin 21.Yüzyıl Türkiye’sine yakışır şekilde olması gerektiğinin altını çizdi.

Toplantı, katılımcıların sorularının cevaplanmasıyla devam etti.

IMG_2049 IMG_2027 IMG_2010 IMG_2041 IMG_2038 IMG_2032