KIRIKHANSPOR’DA KARA BULUTLAR KALKIYOR

kırıkhanspor

Kırıkhanspor yönetimi kulübün üzerindeki kara bulutların bir an önce gitmesi için adım attı. Dün yönetim kurulu bir araya gelerek son gelişmeleri değerlendirdi, ardından futbolcularla bir araya geldi. Yönetim kurulu kulüp üzerinde yaşatılmak istenilen kaosa karşı güç birliği oluşturdu. Kırıkhanspor yönetimi olağan genel toplantısını dün Çamlıktaki kulüp tesislerinde gerçekleştirdi. Kulüp Başkanı Hacı Kocacık ve yönetim kurulu kötü gidişatın sebeplerini masaya yatırdı ve çözüm yollarını görüştü. Kırıkhanspor yönetimi, teknik heyet konusunda yaşanılan sıkıntıyı aşmak için Mehmet Ak ile telefon görüşmesi yaparak sözleşmeyi karşılıklı fesh etme kararı aldı. Kulüp, Mehmet Ak ve ekibi ile hesaplaşılarak borç alacak olayını kapatarak bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etme kararı aldı. Kırıkhanspor yönetimi kurulu, teknik sorumlu Mehmet Çetin’den de bir rapor alarak takımın düşüsündeki sebepleri öğrendi. Kırıkhanspor yöneticileri kendi aralarında güç birliği oluşturdu ve bundan böyle ferdi davranışlar yerine ortak hareket etme kararı aldı.

Kırıkhanspor yönetim kurulu daha sonra futbolcu ve teknik heyetle bir araya geldi. Kırıkhanspor Başkanı Hacı Kocacık yönetim kurulunda alınan kararları futbolculara iletti. Bu pazar günü yapılacak olan Manavgat spor karşılaşmasının Kırıkhanspor için hayati önem taşıdığına dikkat çeken Kocacık şunları söyledi “ Çorumspor karşılaşması ardından büyük bir düşüş yaşıyoruz. Takımda yer alan futbolcuların kapasitelerini ve becerilerini çok iyi biliyoruz. Herkes çok iyi ancak yaşanılan olayların etkisinde kalındığı için sahada bir türlü istenilen verimi veremiyorsunuz. Kırıkhansporda bugüne kadar hiçbir kimsenin parası kalmamıştır,kalmaz da.

Kırıkhanspor camiası her zaman herkesin gıpta ile baktığı bir spor kulübüdür. Başarılarıyla tüm spor kamuoyunun dikkatini çeken Kırıkhanspor ne yazıkki şimde kötü gidişatıyla konuşuluyor. Bir an önce bu kötü gidişata son verilmelidir. Yönetim olarak biz, futbolcular olarak siz üzerinize düşen görevi yerine getirmek zorundayız. Bu pazar günü oynayacağımız maç dönüm noktası olmalıdır.Bu maçı kazanmaktan başka alternatifimiz yoktur. “dedi. Kırıkhansporun takım kaptanı kaleci Ömer futbolcular adına yaptığı konuşmada ise “ Bu durumdan bizde memnun değiliz. Maç bitiminde yaşadığımız coşkuyu ve sevinci yaşamak istiyoruz.Takım arkadaşlarımla bir araya geldik ve pazar günkü karşılaşmayı kazanmak için kenetlendik.

Bizlere güvenen sizleri ve Kırıkhanspor taraftarlarını mahçup etmeyeceğiz”dedi. Kırıkhanspor yönetim kurulu cuma günü Bayezid-i Bistami Hz. türbesinde cuma namazını kıldıktan sonra futbolcularla bir moral yemeği verecek.