Anadolu Gençlik Derneği Belen Temsilciliği açıldı

BELEN AGD AÇILIŞ 1

Saadet Partisi GİK üyesi Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Belen İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Şahan, Belen Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Halit Kanat, Anadolu Gençlik Derneği Hatay Şube Başkanı Serkan Bulut, Anadolu Gençlik Derneği Hatay İlçe Temsilcileri, Saadet Partisi İlçe Başkanları ve çok sayıda vatandaş açılışa katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan “Kurulduğu günden bu yana milli ve manevi değerlerine bağlı bir gençliğin inşası için gece gündüz demeden çalışan Anadolu Gençlik Derneği’nin birçok hayırlı hizmete imza attığını belirterek, Türkiye’de “gençlik hareketleri” dendiğinde aklımıza başta Anadolu Gençlik Derneği gelir. İnsan hayatının tamamı gençlik döneminde şekillenir. Gençlikte şahsiyet oluşum, ideolojik yapı, bilgi dağarcığı ve karakter bu dönem oluşur. Bu yüzden geleceğimiz olan gençlerimizi ve bu tür kuruluşları önemsiyoruz. Umarım Belen ilçemizde de gençliğin sorunlarına çözümler getirerek ülkenin huzuru için çalışmaları aktif ve devamlılıkla sürdürür” diye konuştu.

Anadolu Gençlik Derneği Şube Başkanı Serkan Bulut ise Anadolu Gençlik Derneğinin Türkiye genelinde bir atılım içinde olduğunu Hatay’ımızda da bu atılımın yansımalarının göründüğünü ifade ederek Anadolu Gençlik Derneği’nin çevreye, insanlara karşı sorumluluklarının farkında olarak ; duyarlı, inançlı ve çalışkan bir nesil yetiştirmenin gayretinde olacağını söyledi.

Açılış töreni dualarla gerçekleştirildi akabinde Anadolu Gençlik Derneği Belen Temsilcisi Fatih Kandemir’in konuşması ve istişare üyelerine teşekkürü ile sonlandırıldı.

BELEN AGD AÇILIŞ 5 BELEN AGD AÇILIŞ 4 BELEN AGD AÇILIŞ 3 BELEN AGD AÇILIŞ 2 BELEN AGD AÇILIŞ 1