BAŞKENT’TE HATAY RÜZGARI ESTİ

20

Hatay Büyükşehir Belediyesi,Hatay’ın tarihi,kültürel,sosyo-ekonomik ve turistik değerlerini tanıtmak amacı ile düzenlenen Başkent’te Hatay Günleri’nde şehrimizi ve hemşehrilerimizi hak ettiği düzeyde ulusal ve uluslar arası alanda temsil ediyor.

Başkent’te Hatay Günleri Abdi İpekçi Parkı’nda Hatay Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı’nın gösterisiyle başladı.Mehteran Takımı,Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen açılış töreninde de muhteşem bir gösteri yaptı.Mehteran Takımı’nın gösterisi vatandaşlardan bolca alkış aldı.

Vatandaşlar Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Daire Başkanlığı tarafından kurulan standa büyük ilgi gösterdi.Gelen ziyaretçiler tarafından en çok ilgiyi gören HBB’nin kurduğu stantta,Hatay fotoğrafları ile Hatay ve Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin tanıtım sinevizyonu vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.Hatay Büyükşehir Belediyesi,Hatay’ı tanıtan kitaplar dağıttı.Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş organizasyona katılan ziyaretçilerle tek tek ilgilendi,hatıra fotoğrafları çekildi.

Başkent’te Hatay Günleri’nde en büyük ilgiyi gören Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin standında,Hatay mutfağının lezzetli tatlıları arasında bulunan kabak tatlısı,kerebiç,kömbe,şam tatlısı ve künefe ikramı yapıldı.Ziyaretçiler Hatay mutfağının birbirinden lezzetli tatlıları ile tanışma fırsatı buldu.

 

IMG-20141104-WA0004 image 21 20

Önceki İçerikKeloğlan Prime Mall Antakya’da
Sonraki İçerikATATÜRK’ÜN ÖLÜMÜ’NÜN 76.YILDÖNÜMÜ