AKDENİZ ZEMİN Fore Kazık Firması İş Hayatına Başladı

gdsg

 

Akdeniz Zemin;

İskenderun’un yeni zemin iyileştirme ve fore kazık firması iş hayatına hızlı başladı.

AKDENİZ ZEMİN hızla büyüyor ,ilk iş olarak İskenderun fener caddesinde Canlar inşaat‘a yapmış olduğu proje sonrası yine İskenderun‘un en büyük projelerinden‘den AHM PORT CİTY‘de bu bölgede ilk olan yöntemle 40 mt fore kazık imalatı yapmaya başlamıştır.

Akdeniz Zemin firması kurucuları İrfan Önal, Erkan Saydam ve Ömer Osman Bilgili İskenderun için gerekli olan fore kazık uygulamasının önemini belirttiler.

Akdeniz Zemin firması kurucularından İrfan Önal‘ın Haber sitemize yapmış olduğu açıklamada firmamız yeni ama iş tecrübemiz çok fazladır, hangi zeminin hangi ekipman ile daha sağlam ve ekonomik iyileştirme yapılabileceğini ve yapılan imalatların kontrol sonrası çok daha sağlam olduğunu belirti.

AHM PORT CİTY‘de zeminin tam 40 mt altına tam boy çakılan Ø80 boruların içi boşaltılarak demir donatı ve C 40 beton ile doldurulup istenilenden daha kaliteli bir kazık imalatı yapıldığını belirti ve bu bölgede yapılan en şeffaf proje AHM Port city dir, dedi.

Bu projede yer almak biz ve ekibimizi gururlandırdı kalite ve kontrollerin olması bizleri de tetikleyerek daha kaliteli daha sağlam bir çalışma ortamı oluşturan AHM PORT CİTY‘nin tüm ekibine teşekkür eder bu hassasiyetinden dolayı sayın ALI TEKTEN beyi tebrik ederiz, dedi.

Akdeniz Zemin Fore Kazık Firması

İletişim Numarası ve adresi 

 

0532 651 31 88

 

 

IMG_7763 IMG_7764 IMG_7765