Kasım Ayında Burclar

images

BOĞA

KASIM AYINA GENEL BİR BAKIŞ

Kasım ayı,burcunuz üzerinde 7 Kasım tarihinde oluşacak Dolunay etkisi altında başlıyor. Bu dolunay ilişki, iş ortaklığı konularında öncelikle önem taşıyor. Hayata güven duymak ve güzellikleri yaşamak istiyoruz, huzur arıyoruz. Dış dünya ile olan her türlü ilişkimizde karmaşadan hoşlanmayacağız. Huzur, güven çok önemli. Özel ve iş ortaklığımızla ilgili meseleler gündemimizde yer alacak.9 Kasım tarihinde Merkür karşıt burcunuzda ilerlemeye başlıyor. Partnerimizin veya paylaşım içerisinde olduğumuz kişilerin bize doğru yaklaşımlarında baskın bir hal vardır. Ancak bu sizi çok rahatsız etmesin. Dolunayda ortaklık veya ilişki bittiyse, bu dönem size yepyeni bir tanışıklık getirebilir. Yeni iş görüşmeleri veya yeni biriyle tanışmak söz konusu olabilir.

16 Kasım tarihinde Venüs Yay burcunda seyrine başlıyor. Bu da özellikle işbirliği ve ortaklık ilişkisi içerisinde olduğumuz kişilerin yenileşme sürecinden geçtiğini gösteriyor. Ortaklıklar yenileniyor. Bu da gösteriyor ki önümüzde yeni yollar açılıyor. Biraz daha pozitif düşünebiliyoruz. Bu dönemde kısmetlilik hali vardır. Bu tarihte bir kredi borcumuz varsa tekrar bir borcun altına girmemeye dikkat etmeliyiz.

22 Kasım tarihinde Yeniay-Yay burcunda oluşuyor. Hem duygularımız hem isteklerimiz birbirine arkadaşlık ediyor. Öncelikli arzumuz iyi bir ortaklık kurmaktır. Hakların ve bölüşümün adil yapıldığı, iyi niyetin kullanılmadığı bir yeni ay dönemidir. Bu yeni ayda evimizle ilgili giderler ya da değişimler üzerinde daha dikkatli duracağız. Çok açılmadan görevlerimizi ve sorumluluklarımızı bileceğiz.

28 Kasım tarihinde de Merkür bu bölgede geçişine başlıyor. Bu da yine ortaklıklarla ilgili görüşmeler, iletişimde bulunma, bir araya gelmeler gibi konularda etkili olacaktır. Çok fazla açılmadan, zihnimizi doğru manadaki işlere yönlendirmek gereklidir.

 

indir

 

KOÇ

7 Kasım tarihinde Boğa burcunda Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay mali konular üzerinde bir hayli etkilidir. Kazanç anlamındaki durumumuzu net bir şekilde göreceğiz, çünkü dolunay bir aydınlanmadır. İşimizden elde ettiğimiz gelir, huzur ve güven duygumuz son derece önemlidir. İlişki kurduğumuz insanlarla olan bütünleşme duygusu da baskın kılınacaktır. Öncelikle paranın, huzurun, kazancın ve ayaklarımızın üzerinde durmanın önemi açısından, daha sonra da kimlerle ilişkiler içerisindeyiz, bunlar bizim üstümüzde yük oluyor mu, mali açıdan etkenler gibi konuların bilhassa önem kazandığı bir dolunaydır.

9 Kasım tarihinde Merkür Akrep burcunda ilerleyecek. Burada zihnimizin odaklandığı konu, iş ve özel ortaklıklarımız olacaktır. Bir yandan mali açıdan durumumuza bakarken, diğer taraftan da iş hayatından sağlanan geliri ele alacağız. Bu seyirde yüzleşme hareketinde bulunacağız, hem ilişkilerimize hem de mali anlamda durumumuza bakacağız.

16 Kasım tarihinde Venüs Yay burcunda seyrine başladığında, rahatlama hali oluşuyor. Aşk hayatı, iş, eğitim, ticari konular anlamında, seyahatler ve yeni insanlarla tanışma açısından moral duygumuz yükselmeye başlıyor. Bizi rahatsız eden bir takım konuları geride bırakıyoruz. Yenilikler, yeni aşklar, güzel ortamlar, insanlarla tanışmak, pozitif düşünme yönünde etkisi çok kıymetlidir. Çocuklarla alakalı konularda iyi bir ivme kazandıracaktır. Ortama neşe ve heyecan katacaktır. Aşk kapıyı çalabilir.

22 Kasım tarihinde Yay burcunda bir yeni ay oluşacak. Hayatımızda rutin olan hiçbir şey istemiyoruz. Bir takım teklifler almak, yeni bir yerlere yerleşmeyi düşünmek, akademik anlamda araştırmayı keşfetmeyi sağlayan güzelliklerle karşılaşmak mümkün olabilir. Uzaklara gitme arzusu bu dönemde bir hayli artmaktadır. Ayrıca devam eden aşk hayatında bir canlanma söz konusu olabilir. Kendinizi daha keyifli hissedeceksiniz.
Merkür Yay burcu 28 Kasım’da devreye girecek. Yolculuklar, yeni yerler görmek, tanışmak, konuşmak, iletişimde bulunmak bizi mutlu edecektir. Lisan öğrenmek söz konusu olabilir ancak bunlar belirli bir plan dahilinde yapılmalıdır.

 

 

günlük-burç

İKİZLER

7 Kasım’da Boğa burcundaki dolunay ile bu aya adım atıyoruz. İç huzurumuz anlamında çok kıymetli bir dönemdir. Stres, hayat yükü, karmaşıklıklar, parasal konular hepimizin üzerinde bir baskı yaratıyor. Bu Dolunayda da moral gücümüz üzerinde özellikle duracağız. Huzurumuzu ve mutluluğumuzu sorgulayacağız. Bu sorgulamada öncelikle kendimize ne kadar inandığımız ve güvendiğimiz çok kıymetli bir olgudur. Hem ilişkilerimize hem de çalışma hayatımıza bir bakacağız.

9 Kasım tarihinde Merkür Akrep burcunda ilerlemeye başlayacak. Çalışma hayatı net olarak odaklandığımız alan haline geliyor. İşimizdeki verimlilik gözden geçirilecektir. Sağlık problemimiz varsa bu dönemde kontrollerimizi yaptırmamız gerekir. İşimizden elde ettiğimiz gelir ve gider durumuna bir bakalım.

16 Kasım tarihinde Venüs Yay burcunda seyrine başlıyor. Bu seyir özellikle ikili ilişkilerde, evli ve ilişkisinde mesut olanlar için birlikte yapılan güzel iletişimlerin ve yolculukların işaretçisidir. İlişkisinde problemler olanlar için, özellikle bu geçişte partnerle ortak iletişimi çok iyi sağlamak gereklidir. Bekar İkizler için de yakın çevrenizden birinin sizi yeni birisiyle tanıştırması anlamında güzel bir geçiştir. Yeni bir iş teklifi geldiğinde bunun artıları ve eksileri dikkatlice değerlendirilmelidir.

22 Kasım tarihinde Güneş Yay burcunda ilerlemeye başlayacak ve ardından yeni ay doğacaktır. Bu yeni ay yenilikler içeriyor. Kişisel anlamda pozitif düşünen, iyi niyetli kişilerle karşı karşıya geliyoruz. Yeni ay beraberliklerde biraz da farklı kişilere yönelmemizi sağlıyor. Partnerimizin de inatçı bir şekilde değil, hayatın güzelliklerini birlikte götürmeye istekli olmasını bekliyoruz. Geçmişi geride bırakmak, geçmişin problemlerini üstümüzden atmak ve yeniye yer açmak istiyoruz.

28 Kasım’da da Merkür bu bölgede etkili oluyor. Bu da konuşmaların simgesidir. Yani partnerle olan iletişimin simgesidir. Eğer yeni ayda yeni bir insanla karşılaşıldıysa, birbirinizi tanıma anlamında etkin bir süreç geçiriyorsunuz demektir. Evlilikte ise fikirleri tartışmak, hafta sonlarını kısa yolculuklarla değerlendirmek, güzel bir hayatın izlerini beraber götürmekten yanayız.

 

en_sansli_burclar_h46822

 

YENGEÇ

Kasımda aşk başkadır derler, sizin için de 7 Kasım’daki Dolunay hem hedefleriniz anlamında hem de aşk hayatınızla ilgili konularda önem arz ediyor. Bu dolunayda en önemli husus, hedeflerimizi, hayatımızı, yaşantı biçimimizi, dostlarımızla olan ilişkilerimizi tümüyle gözden geçirme halidir. Ardından da aşk hayatımızla ilgili konularda önemlidir. Çünkü yöneticisi Venüs karşıt burç Akrep’te ilerlediği için, bir yanıyla da aşktaki seçimlerimizi sorgulayacağız. Şu andaki mevcut ilişkimizde ve aşk hayatımızda birlik ve bütünlük olup olmadığı, tutkuların üzerine kurulup kurulmadığı, baskın kimliklerin oluşup oluşmadığının bilinmesi çok kıymetlidir. Partnerimizin ilişkideki rolü çok önemlidir, baskın, kıskanç ve isteklerini dayatıp dayatmadığına bakılmalıdır.

9 Kasım tarihinde aşk hayatımızla ilgili konularda etkili olacak bir Merkür Akrep geçişi vardır. Burada tüm zihnimiz tutkulu bir aşktan yanadır. Düşüncelerimizde hep aşkın bizim üzerimizdeki etkilerini gözden geçiriyoruz. İlişkideki tatminkarlık düzeyi gözden geçirilebilir. Çocuk sahibi olmayı düşünüyorsak bu dönemde kontrollerimizi yaptırmakta fayda vardır. Bekar Yengeçler açısından da aşkın istenildiği bir dönemdir.

16 Kasım tarihinde çalışma hayatımızla ilgili meseleler üzerinde etkili bir Venüs Yay geçişi başlıyor. Bir yanıyla da mali konuları vurgulayacaktır. Çünkü yöneticisi Jüpiter ile hemhal olma hali vardır. Bu da özellikle çalışma hayatındaki yenilik isteğini öne çıkaracaktır. İşimizden memnunsak yeni projeler ve yeni planlar yapmaktan yanayız. Bazılarımız için de yeni bir işin kurulma aşamasını işaret edebilir. Sağlığımızla ilgili konularda parasal harcamaların, yolculukların işaretçisi olabilir ancak bunların da dozu bilinmelidir.

22 Kasım tarihinde de Güneş Yay burcunda seyrine başlıyor ve ardından yeni ay doğuyor. Yeni ay, çalışma hayatımızla ilgili konularda önemlidir. Bu da işimize hevesle sarıldığımızı gösteriyor. İyi niyetli bir şekilde yaşamaktan yanayız, iş ortamında da insanların biraz daha nazik ve hoş davranışlarını görmek istiyoruz. Eğer yeni bir işe adım attıysak alışma döneminde çevremizdekilerden güzel sözler duymak istiyoruz. Bu yeni ayda da üzerinde en fazla durduğumuz konu bu olacaktır.

28 Kasım tarihinde de yeni iş görüşmeleri ve yeni iş planlarını simgeleyen Merkür Yay burcu geçişi vardır. Bu geçişte de en önemsenen şey, konuşmalarımızda herkesin ne dediğini biliyor olmasıdır. Karşımıza çıkan tekliflerin de göstergesi olabilir, bu teklifleri artı ve eksi yönlerden değerlendirmekte fayda vardır. Sağlık açısından da ihmal edilmemesi gereken bir dönemdir.

 

Burçlar-Ve-Aşk

 

ASLAN

7 Kasım tarihindeki Boğa burcunda oluşacak Dolunay ile aya adım atıyoruz. Bu Dolunay kariyer hayatımızla ilgili konularda ve ailevi meseleler üzerinde önem taşıyor. Toplum içerisindeki yerimiz, patronlarla olan ilişkimiz, mevcut işimizdeki tatminkarlık ele alınmalıdır. Çünkü bu dolunay bastığımı yeri bilmek ve tatmin olmak arzumuzu gösterir. İşimizde sorun yoksa, iş ve ev arasındaki denge rahatlıkla kurulabilir. İşte mutlu değilsek doğal olarak buradaki huzursuzluk eve de yansır. Özellikle bir haftalık süreç çok önemlidir, taşınma, yeni bir yere yerleşim, konum değişikliği bu dolunayın maddi ve manevi anlamdaki gerginliğinin simgesidir. Ailevi ilişkilerde, yuvayla ilgili konularda mali anlamda bir baskı söz konusu olabilir. İş ve ev arasındaki denge çok iyi muhafaza edilmelidir.

9 Kasım tarihinde Merkür Akrep burcunda seyrine başlıyor. Bu da yine ailevi konuları simgeliyor. İşimiz, sağlığımız, evimizin içerisindeki paylaşım çok önemlidir. Yuvayla ilgili konular üzerinde duracağız. Burada ailenin iletişim gücü de çok kuvvetlidir. Fiziksel ve psikolojik sağlığımız açısından ve çalışma hayatındaki verimliliğimiz anlamında ailenin önemi fazlasıyla ortaya çıkıyor.

16 Kasım tarihinde Venüs Yay burcunda seyrine başladığı zaman, yüzünüzü gülümseten bir dönemin kapıları açılıyor. Bu tarih itibariyle Venüs Yay geçişini canlanma, hareketlenme, aktif olma, kendinizi güçlü bir şekilde ifade etme anlamında armağan olarak görüyorum. Özellikle ilişkilerde yolculuklar, iletişim, yeni tanışmalar çok kıymetlidir. Kendinizi daha iyi ifade edebileceksiniz. Özellikle bekar Aslanlar için yeni tanışmaları simgeliyor. İlişkisi devam edenler için çok güzel paylaşımlar söz konusu olacaktır. Hayatı birlikte keşfetmek bu geçişin etkileri arasındadır.

22 Kasım’da Güneş Yay burcu seyri gerçekleşecek ve yeni ay doğacaktır. Bu dönemler aşkı simgelemektedir. Kendimizi aşkla ifade etme gücümüzün işaretçisidir. Herkesle tanışmak, herkesle bağlantı kurmak, iletişime geçmek, harekete geçmek, insanlar tanımak ve insanlara kendimizi ifade etmek gibi fazlasıyla hareketlilik vardır. Üzerimizdeki bütün ağırlıkları atıyoruz. Ardından 28 Kasım’daki Merkür Yay burcu seyri enerjisi bir hayli olumludur. Aslanlar için Kasım ayının ikinci haftası güzel gelişmelere, temaslara, aşkla sarmaş dolaş olmaya açık bir dönemdir.

 

burclar_kusagi_tablosu

 

BAŞAK

7 Kasım Boğa burcundaki Dolunay ile yeni bir aya adım atmış oluyoruz. Bu Dolunay özellikle bilgilenmeyi, akademik anlamdaki gelişimi, iş ve ticaret konularında mali anlamdaki işlere yönelişi göstermektedir. Bilginiz ve deneyiminiz doğrultusunda yaptığınız işlerden elde edilen gelirlerin işaretçisidir. Çevremizle aramızdaki bağlantılara bakacağız. Bağlı bulunduğumuz çevre içerisindeki ilişkilerde doyum hissi, etrafımızdaki insanların ucuz oyunlara başvurması ve üzerimizdeki hakları varmış gibi davranışlarda bulunmaları gözden geçirilmelidir. Rutin yerlerde bulunmak yerine daha farklı yerlere gitmeye ve daha farklı insanlarla tanışmaya çalışmalıyız. Maddi ve manevi anlamda daha dikkatli düşünmeliyiz.

9 Kasım tarihinde Merkür Akrep burcunda ilerlediğinde çevre ilişkilerini vurgulamaktadır. Birilerinin etkisinde kalmadan kendi çıkarlarımızı da gözetmemiz gereken bir geçiştir. Etrafımızdaki kişilerle yüzleşmelerde bulunurken kendimizi çok iyi ifade edebileceğimiz ve kendimizi sağlama alabileceğimiz durumlar da söz konusudur. Başaklar bir yandan çevreleriyle ilişkilerini ele alırken, diğer taraftan da sağlam olanın artık ne olduğunun bilincindedirler.

16 Kasım tarihinde Venüs Yay burcunda seyrine başlıyor. Bizim için de ailevi konular önemli hale geliyor. Burada belirli bir çevre değişimi, uzaklara gitme arzusu, tayin, terfi veya eğitim yoluyla yer değiştirme ve kaynaşmayı önemsiyoruz. Ailede bir hareketlilik vardır. Bilgilenme arzusu söz konusudur. Fiziksel ve psikolojik anlamda iç dünyamıza bir gözlem de mümkün olabilir. Hem iç yüzleşmede bulunuyoruz hem de hayata tutunma refleksleriyle inancımızı pekiştiriyoruz. Hiçbir şeyi şansa bırakmamak gerektiğinin farkındayız.

28 Kasım tarihinde de Merkür Yay burcunda seyrine başlıyor. Üst üste yaşanan bu Yay geçişleri, ev hayatında toparlanma ve hareketliliği işaret ediyor. Evin içerisindeki huzurun temini için, biraz da geçmişi gözden geçirerek doğru yöne gitmek anlamında kıymetli geçişlerdir.

 

burclar

 

TERAZİ

Ayın hemen başında 7 Kasım tarihinde Boğa burcunda bir Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay ortaklaşa olan bütün mali ve manevi ilişkilerin gözden geçirilmesi anlamında önemlidir. Bu Dolunayı yöneten güç Venüs, karşıt burçta etkin olduğu için, bizim isteğimiz kimsenin baskısı ya da çıkarlarının altında ezilmeden kendi ayaklarımızın üzerinde durabilmektedir. Birçok kişi için ilişkiden elde edilen gelir veya bir ilişkideki sevgi birliği üzerinde durulacaktır. Herhangi bir yargıya ihtiyaç duymadan kendimi mutlu, tatminkar ve güven içerisinde hissediyorum diye düşünmek isteyeceksiniz. Ayrıca biraz tutkulu ve daha çok kazanmaktan yanayız. Bir yandan huzuru ararken diğer taraftan bağlantıda olduğumuz insanların bize doğru olup olmadığına bakacağız.

9 Kasım tarihinde Merkür Akrep burcunda seyrine başlıyor. Bu da aynı şekilde çıkar ilişkilerini, kazançları, ortaklıkları değerlendirme açısından önemlidir. Hem kendi işimizden elde ettiğimiz gelir üzerinde duracağız hem de bu gelirden borçlarımızı ve ödemelerimizi gözden geçireceğiz. Bütçemizle ilgili konular üzerinde duracağız. Çıkar ilişkisine dayanan bir beraberlik yaşanıyorsa, bu hesaplar bizi düşündürecektir. Birbirini parasal anlamda idare eden çiftler için rahatsızlık verici bir geçiştir.

16 Kasım tarihinden itibaren Teraziler rahat bir nefes çekebilirler. Çünkü Venüs Yay burcunda seyrine başlıyor. İleriye dönük hedefler anlamında rahatlayacaksınız. Diğer taraftan da çevre ilişkilerinde mutlu tesadüfler sizinle olacak. Güzel yolculuklar, görüşmeler, tanışmalar olacaktır. Sosyal çevreniz büyüyebilir, yenilikler olacaktır.

22 Kasım tarihinde Güneş Yay burcunda seyrine başladığında bunlara ek olarak kişisel anlamda da kendinizi enerjik, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedebileceğiniz bir zaman dilimidir. Her yeri görebilir, bilginizi genişletebilirsiniz. Hayatı güzelleştiren paylaşımlarda bulunmak için de son derece güzel bir zamandır.
28 Kasım tarihinde Merkür Yay burcunda ilerliyor. Terazilerin epey bir yolculukları söz konusudur, çevresel ilişkilerde çok güzel gelişmeler vardır. Sosyal iletişim bir hayli kuvvetlidir.

 

020720140925218987926_2

 

AKREP

Kasım ayında ilk etkili oluşum, 7 Kasım tarihinde karşıt burcunuzda oluşacak Dolunaydır. Bu Dolunay, ilişkinizin niteliğine göre anlam kazanıyor. Bir yanıyla huzur ve güvenlik arayışı beraberliğinizde çok kıymetlidir. Diğer yanıyla ise tutkunuz kendinizden yana bakmaya endeksli gibi duruyor. İlişkide maddi ve manevi anlamda doyuma ulaşamıyorsak, karşımızdaki insan sadece kendi rahatlığını düşünüyorsa, biz de doğal olarak çıkarlarımızı düşünmek zorunda kalacağız. Partnerin biraz daha net davranması istenebilir. Maddi ve manevi anlamda ortaklıklara da bakmak gereklidir. Akrepler burada da tepki koyabilirler.

9 Kasım tarihinde Merkür burcunuzda seyrine başlıyor. Bu da iletişimsel anlamda kendinizle ilgili oluşuma daha çok önem vermektir. Akrepler güç bende diyecekler, maddi ve manevi anlamda alışverişin yerinde ve dengeli olmadığı bir hayata tahammül göstermekte pek iyimser olmayacaktır. Akrepler güçlenmeye başlıyor denebilir.

Venüs, 16 Kasım tarihinde Yay burcunda seyrine başlıyor. Bu da mali anlamda bir hareketlilik getirecektir. Yabancı dil, yolculuk, yakın çevre ilişkileri, yeni insanlarla tanışma anlamında destekler göreceklerdir.
22 Kasım tarihinde Güneş Yay burcunda para evinde etkili olacaktır ve yeni ay doğacaktır. Bu yeni ay da, Akrepler için yeni gelirlerin ve getirilerin simgesi olacaktır, moraller düzelecek ve canlanma yaşanacaktır.

28 Kasım’da da Merkür Yay burcunda olacaktır. Bu üçlü paranın önemini ve Akrepler üzerindeki etkisini gösterecektir. İhtiyaçları almak, olumlamada bulunmak, kısa seyirli geziler, öğrenmek, deneyim sahibi olmak, sevdiklerle bir araya gelmek söz konusu olabilir. Ancak ne olursa olsun üzerimizde baskı kuran değil bizim de kendimizi ifade edebileceğimiz ilişkilere daha fazla önem veriyoruz.

 

258422

 

YAY

7 Kasım tarihinde Boğa burcundaki Dolunay ile aya merhaba diyeceğiz. Özellikle çalışma hayatımızla ilgili konular üzerinde duracağız. Sağlığımız çok önemlidir. Huzur ve güven içerisinde yaşama arzusu fazlasıyla öne çıkmaktadır. Eğer iş hayatında bir takım sorunlarımız varsa, birlikte çalıştığımız insanlarla anlaşmakta güçlük çekiyorsak bu bizi yorabilir. İşimizde doyuruculuk yoksa bu dolunayda maddi anlamda sıkıntılar yaşanabilir. Beklenmedik durumlar bizi zorlayabilir. Çevremizdeki kişilerin huzursuz yapıları ve bizim kendimizi tam olarak tatminkar hissetmememiz yüzeye çıkacaktır. Biraz daha sakin olmakta, inatlaşmamak ve esnek düşünmekte fayda vardır.

9 Kasım tarihinde Merkür Akrep burcunda ilerliyor. Özellikle iletişim anlamında, ev ve ofis ortamlarında bizi baskı altına alacaktır. Yayların neleri kafaya taktığı ve kendisini rahatsız eden şeylerle ilgili konularda yüzleşmede bulunmaları gerekecektir. Problemleri derinlikli olarak ele almak gereklidir. Sabırlı olunması gereken bir dönemdir. Bütçenin sınırlarını aşmamaya dikkat edilmelidir.

16 Kasım tarihinde Venüs sizin burcunuzda seyrine başladığında yüzünüzde çiçekler açacaktır. İletişim ve hareketlilik anlamında, baskıları ve sıkıntıları geride bırakarak güzelliklere yelken açma anlamında etkili olacaktır. Yeni tanışmalar, birtakım pürüzlerin ortadan kaldırılması, yolculuklar içeren önemli ve kıymetli bir zamandır.

22 Kasım tarihinde Güneş burcunuzda ilerleyecek. Pozitif bir yeni ay da o gün başlayacaktır. Bu yeni ay size şans getirecek, arzu edilen ilerlemeyi sağlamaya kapı açacaktır. Tecrübelerimizi ve bilgilerimizi daha iyi ifade edebileceğimiz yeni projelere adım atabiliriz. Farklı yerlerden iş teklifleri ve fırsatlar alabiliriz.

28 Kasım tarihinde Merkür burcunuzda ilerleyecektir. İletişim kurmak, hareket etmek, bağlantı kurmak ve görüşmek, kendi fikirlerinize uygun insanlarla etkinlikte bulunmak, yolculuklar, haberleşme, ticaret ve inanç gibi hemen hemen her konuda sizin için etkili bir dönemdir.

OĞLAK

Kasım ayımız, Boğa burcunda 7 Kasım tarihinde oluşacak Dolunay etkisi altında başlıyor. Aşk hayatınız, ileriye dönük hedefler ve aktiviteleriniz, çevrenizle olan ilişkileriniz gibi konularda etkili olacaktır. Ancak en fazla odaklandığımız alan sağlam bir beraberlik yaşamaktır. Sevdiğimiz bütün değerlere önem verdiğimiz bir dolunay olacaktır. Hayatı gözden geçirme, maddi ve manevi açıdan inanç, evlatlarla ilgili konularda annelik olgusunun çok yüksek olduğu bir zamandır. Aşkta da sadakatin ele alındığı bir zaman dilimidir. Dolunayın gücü duygularımızı çok iyi tartmayı sağlayacaktır. Diğer taraftan da sosyal ilişkilerimiz ve arkadaşlık ilişkilerimizle yüzleşmemiz söz konusudur.

9 Kasım tarihinde Merkür Akrep burcu geçişi olacaktır. Sosyal ilişkilerde çok daha köklü, tabanı güçlü arkadaşlıklar yer alacaktır. Projeler çok daha ciddileşecek ve insanların sizi başarılı bulduğu bir geçiş olacaktır. Daha sıkı, güçlü ve baskın çalışacağız. Yorgunluklar yerini yavaş yavaş yeni ama güçlü adımlar atmaya bırakacaktır.

16 Kasım tarihinde de Venüs Yay burcunda seyrine başlıyor. Duygusal anlamda özgür olma isteği vardır, ilişkinin veya ortaklıkların içimizdeki baskısını olumlama yaparak ele alma vaktidir. Pozitif düşünce hakimdir. Birazcık daha rahat olmaya çalışacağız, çünkü hayatta her şeyi yönetemeyiz.

22 Kasım tarihinde Güneş Yay burcu geçişi olacak ve ardından yeni ay doğacaktır. Bu yeni ay, hayatta beklenmedik durumlara karşı insanın kendi kendine olan inancıdır. Yarım kalan işleri tamamlamak için bize kuvvet verecektir. Arka planda yapılacak işler gözden geçirilecek, hazırlık dönemi gibi değerlendirilecektir.
28 Kasım tarihinde Merkür Yay burcu seyri vardır. Yarım kalan projelerin tamamlanması anlamında önemlidir. Mali konularda Jüpiter’in yardımıyla destekler görebiliriz. Bu biraz da bizim inanç gücümüze ve pozitif düşünmemize bağlıdır. Karamsar bakış açısından uzak durursak hakikaten mucizevi getirileri olabilir.

KOVA

Kasım ayının ilk etkili oluşumu, ailevi konularda, 7 Kasım tarihinde gerçekleşecek Dolunaydır. Boğa burcunda oluşacak ve huzur olgusunu fazlasıyla önemseyeceğiz. Yaşadığımız yer bize güven veriyor mu, mali açıdan durumumuz nedir gibi sorular sorulacaktır. Daha iyi şartlar altında yaşamak arzusu baskın olacaktır. İş hayatıyla ilgili bir takım gelişmeler olabilir. İş ve ev arasındaki dengenin sağlanması anlamında da kıymetli bir dolunaydır. Huzuru baskın kılacaktır. Maddi açıdan şu andaki mevcut durumumuza bakmayı sağlayacaktır. Getiri ve götürü hesabını yaptığımız bir dolunaydır. Zorlayıcı bir dönem değildir, evden ziyade dış dünyadaki tepkilerin bizi iç tarafta huzursuz edip etmeyeceğini anladığımız bir dönemdir. İşimizde huzurluysak evimizdeki huzuru da sağlayacağız.

9 Kasım tarihinde kariyer hayatıyla ilgili alanda Merkür Akrep burcu geçişi vardır. Burada önemli olan mevcut işimizin ve konumumuzun bizim için gerçekten sağlam olup olmadığını ve güven verip vermediğini kontrolden geçirmemizdir. Sıkı çalışmak gerekir. Tutarlı, dengeli, disiplinli bir şekilde işimize önem vermemiz lazımdır. Özellikle planlı ve programlı çalışmanın bu geçişte önemi büyüktür. Belki bir projenin hazırlanması, planlamanın yeniden yapılması, şu andaki iş ilişkilerimizin yeniden gözden geçirilmesi söz konusu olabilir.
16 Kasım tarihinde güzel enerjilerden ilki Venüs Yay geçişidir. Bu geçişte sosyal ilişkiler canlanacaktır.

Özellikle de kendimizi çok daha mutlu hissettiğimiz ve rahatladığımız bir dönemdir. Hem Jüpiter’den destek alıyor, hem de kendimizi daha iyi ifade edebildiğimiz ilişkilere açılıyoruz. Farklı dünyalara girebilir, farklı bilgiler öğrenebiliriz. İnsanları olumlu yönde destekleyebileceğimiz moral gücüne sahibiz. Hayatı çok iyi bir şekilde ele alabiliriz. Aktif olmak istiyoruz, haberleşmeler ve bağlantılar kuruluyor. Dış dünyada sosyal ilişkiler ve özel hayatımızda canlanmalar vardır. Bekar Kovalar için bu süreç yeni bir ilişkinin başlamasını da simgeleyebilir.

22 Kasım tarihinde de Güneş Yay burcunda ilerlemeye başlıyor. Bu da aynı şekilde sosyal hayatı canlandırıyor, gruplarla temas, kendimizi tanıtma, ilişkilerde popülerlik yükseliyor. Pozitif düşüncelerimiz arkadaşlarımız arasında büyük bir örnek teşkil ediyor. Daha olumluyuz, hayatı daha güzel yanlarıyla ele alıyoruz. İnancımız çok güçlü, azmimiz çok yüksek ve aşkta pürüzler ortadan kalkıyor. İlişkiler daha yeni hale geliyor. Partnerle bir araya geldiğimizde ortak aktivitelerde bulunabiliyoruz. Macera hevesimiz yüksektir, özgür olmak isteyeceğiz, baskılara gelemeyeceğiz. Aynı tarihte yeni ay Yay burcunda oluştuğunda, bir kat daha hatta fazlasıyla popüler dünyanın isimleri içerisinde yer almaya başlayacağız. Evde bile yaşasak o aktivite fazlasıyla öne çıkar. Toplum içerisinde herkes bizi parmakla gösterir, bilgimiz ve tecrübemizle birlikte bu yeni ayın nimetlerinden yararlanacaksınız.

28 Kasım tarihinde de Merkür Yay burcunda seyrine başlıyor. Yolculuklar, iş girişimleri ve başarılı projelerin olduğu enerjik bir döneme işaret eder.

BALIK

7 Kasım tarihinde Boğa burcunda oluşacak Dolunay, burcunuz ile uyumlu bir görünüm yapıyor. Ancak Dolunay olması sebebiyle de duyguların baş planda yer aldığı bir gün. Çevrenizle olan ilişkiniz, eğitim, kısa seyirli yolculuklar, hayatı ele alış biçiminiz bir hayli vurgulanıyor. Bu Dolunayda, güven duygusu çok önemlidir. Balıklar için maddi ve manevi anlamda rahat yaşamak istiyorlar. Son bir ay içinde atılan adımların, yaşananların aynası bir Dolunay olacak.

9 Kasım tarihinde Merkür Akrep burcunda ilerleyecek. Bu da bizim biraz yeni ortaklar aradığımızı, ilişkilerimizde iletişimi önemsediğimizi, ancak çıkarlar söz konusu olduğunda bizi yorduğunu gösteriyor. Hayat şartları ve genellikle bağlantıda bulunduğumuz insanlar bizi biraz yormaktadır. Çevresel ilişkilerde, eğitimden ticarete kadar olan konularda, her türlü bağlantıda sizler için güzel gelişmeler vardır. Kesinlikle kendinize güvenmekten geri durmayın, çünkü; bu dolunay yeni projeleri ve planları, dış dünyadan da gelen olumlu tesirleri göstermektedir.

16 Kasım tarihinde kariyer hayatınızla ilgili konularda Venüs Yay burcu geçişi etkili olacaktır. Egomuzu öne sürebileceğimiz, yaratıcı yeteneğimizi rahatlıkla gösterebileceğimiz güven duygusunu veren bir Jüpiter söz konusudur. Venüs Yay geçişi de ön planda yeni işleri temsil eder. Yeni insanlarla bağlantılar kurmaya açığız fakat diğer yandan kimsenin baskısı olmadan kendimizi gerçekleştirmek istiyoruz. Şu andaki mevcut duruma değil yeniye yoğunlaşmak gereklidir.

22 Kasım’da yeni ay kariyer hayatıyla ilgili alanda etkili olmaya başlayacak. Başka insanlarla temas çok güçlüdür, bu temaslar bize iş hayatında rahatlık sağlıyor. Yenilenmekten korkmayın, rutinleşmiş işler yerine ben de buradayım olgusunu rahatlıkla söyleyin.

28 Kasım tarihinde de Merkür Yay burcunda olacaktır. İş sorunu olanlar için yeni bir iş girişimi, verimli çalışabilmek adına yeteneklerinizi değerlendireceğiniz işlerde başarı, güçlü iletişim yönünde olumlu bir enerjidir.