Boks Spor Okulu Açıldı

DSC_0088

İskenderun Belediyesi Boks Spor Okulu, düzenlenen törenle açıldı.

Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen açılış törenine, İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, İskenderun Emniyet Müdürü Cengiz Başar, belediye meclis üyeleri, siyasi parti yöneticileri, iş adamları ve konuklar katıldı.

Açılışta konuşan Başkan Seyfi Dingil, “Hatay’da boksu yeşerten, yaşartan Nuri Erdener. Bu yola başkoydu. Türkiye’de, İskenderun’da, ulusal ve uluslararası müsabakalar yapması için destek vereceğimi söyledim. Türkiye Büyükler Boks Şampiyonası Aralık ayında İskenderun’da yapılacak. İskenderun halkı adına teşekkür ediyorum. Spor sadece futbol değildir. Sporda atletizm, boks da var. Biz her zaman yanınızdayız. İnşallah burada bizim evlatlarımız Türkiye şampiyonu, olimpiyat, dünya şampiyonu olur” dedi.

Sporun yaygınlık kazanabilmesinde desteğin önemine değinerek, sporun ve sporcunun her zaman yanında olunacağını belirten Kaymakam H.Hasan Özyiğit, “Sporcular ringe çıktığında arkasında İskenderun olacak. Bunu buradaki tablodan da çok rahatlıkla söylüyorum” dedi ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in Hatay boksuna destek verdiğini, Belediye Boks Takımı kurulması isteminde bulunduğunu anlatan Hatay İli Boks İl Temsilcisi Nuri Erdener, boks sporunun yaşatılmasına emek ve destek veren herkese teşekkür etti.

Boks Antrenman Salonunda, Avrupa, Türkiye şampiyonları çıkacağına inancını dile getiren Boks Hatay İl Temsilcisi Nuri Erdener, “22-27 Aralık günü İskenderun tarihinde ilk defa Türkiye Büyükler Boks Şampiyonası İskenderun’da yapılacak. Adana, Uşak, Sivas gurup şampiyonaları yapıldı. Burada ilk üçe girecek boksörler 22-27 Aralıkta bu salonda birbirleriyle mücadele edecekler. Boksu görecek ve seveceksiniz” şeklinde konuştu.

DSC_0128 DSC_0101. DSC_0098 DSC_0094 DSC_0088

Önceki İçerikKırıkhanspor Eskişehirspor’a Boyun Eğdi
Sonraki İçerikCUMHURİYET BAYRAMININ 91.YILI TÖRENLE KUTLANDI