HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR TÜRKİYE KUPASINA GALİBİYETLE BAŞLADI

1

OSMANİYE GENÇLİK 46 HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR 71

2014-2015 Kadınlar Türkiye Kupası eleme maçlarında C gurubunda mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyespor Bayan Basketbol Takımı, Osmaniye Gençlik ile çıktığı ilk müsabakayı 46-71 galip tamamladı.
Sergilediği güzel oyunla Türkiye Kupasının ilk maçında galip gelen meleklerimiz, müsabakanın 1. çeyreğini 12- 17 önde tamamladı.

Karşılıklı atılan basketlerle başlayan ikinci çeyrekte ilk 3 dakika sonrasında Hatay Büyükşehir Belediyespor oyuna üstünlüğünü koydu ve periyot bitimine 4.07 dakika kala farkı çift haneli sayılara taşıdı (21-31). Aradaki farkı giderek açan Hatay Büyükşehir Belediyespor, ilk devre sonunda 25-40’lık skorla soyunma odasına üstün giden taraf oldu.

3. çeyreğin başında Osmaniye Gençlik direnç gösterse de Meleklerimizin baskılı oyununa dayanamadı ve 3. periyot meleklerimizin 38-59 üstünlüğü ile tamamlandı.

Yakaladığı farkla müsabakanın son çeyreğini çok rahat oynayan meleklerimiz skor üstünlüğünü koruyarak kupadaki ilk maçını 46-71 kazandı.

Hatay Büyükşehir Belediyespor adına 15 sayı, 6 ribaund ve 1 asistle oynayan Christi Michelle Thomas, karşılaşmanın en değerli oyuncusu seçildi.

4 3 2 1

Önceki İçerik29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
Sonraki İçerikSeyfi Dingil ‘İskenderun Kardeşliğin Kenti’