İskenderun Belediyespor Haftayı 3 Puanla Kapattı

Screenshot_1

Hatay Süper Amatör liginin iddialı takımlarından İskenderun Belediye spor ligin 2.haftasında deplasmanda oynadığı maçta Odabaşı spor’u 3-1 yenerek haftayı 3 puanla kapattı.

Antakya Nazım Koka Stadyumunda oynanan maçı Süper Toto Süper Lig yan hakemlerinden M.Cem Hanoğlu yönetti. Hanoğlu’lunun yardımcılıklarını ise İsmail Çetin ile Emin Özçelik yaptı.

İskenderun Belediye spor sahaya şu onbirle çıktı: Murat-Sinan-Ali Geçici-Mustafa-Osman-Bayram-Hakan Tümkaya-Onur-Ömer Şimşek-Kerim-Mehmet Can.

Maça hızlı başlayan İskenderun Belediye spor 14.dakikada Kaptan Mustafa Güleryüz’ün kafa ile attığı golle 1-0 geçti. Golden hemen sonra bulduğu penaltı golü ile Odabaşı spor durumu eşitledi. Golden sonra maça ağırlığını koyan İskenderun Belediye spor Ömer Şimşek’le bulduğu gollerle ilk yarıyı 3-1 önde tamamladı. Maçın ikinci yarısında konrollü oynayan İskenderun Belediye spor genç oyunculara da yer vererek maçı 3-1 önde tamamladı. Maç sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İskenderun Belediye spor 2.Başkanı Muhsin Cerrahoğlu, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ve alınan 3 puana sevindiklerini söyledi. Ligin açılış maçında yaşanan olaylara üzüldüklerini ifade eden Cerrahoğlu; güzel bir atmosferde başlayan futbol camiasının büyük ilgi gösterdiği ve özellikle Belen ve İskenderun Belediye Başkanlarının da izlediği maçta böylesine olumsuz görüntüler yaşanmamalıydı.Günlük yaşamda dost ve arkadaş olan her iki takım oyuncularının daha dikkatli ve hassas olmaları gerekiyordu diyen İskenderun Belediye spor 2.Başkanı Muhsin Cerrahoğlu,federasyon tarafından istenilen kırmızı kartlı oyuncuları ile ilgili savunmayı da yaptıklarını söyleyerek verilecek her türlü karara saygılı olacaklarını ifade etti.

Önceki İçerikDünya Saç Şampiyonu Bu Kez İtalya’da
Sonraki İçerikAsfalt çalışmaları aralıksız sürüyor