Esi Hatay Valisi Utku Acun İskenderun’da

eski vali acun itso yönetimi ile birlikte (1)

Hatay’da en uzun süre ile vailik görevinde bulunan Utku Acun, İTSO Yönetimi ile hasret giderdi. Antakya’da bir takım ziyaretlerde bulunan eski Hatay Valisi Utku Acun, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) yönetimi ile de görüşme imkanı buldu.

Hatay’ın ve İskenderun’un kendisi için çok önemli bir yer tuttuğunu ifade eden eski Valu Utku Acun, İskenderun’un sanayisi ve kozmolopolit yapısı ile bölgenin ekonomik can damarı olduğunu, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nın da bu anlamda çök önemli bir görev üstlendiğini vurguladı.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetimine çalışmalarında başarılar dileyen eski Vali Utku Acun, Hatay’ı ve Hatay halkını hiç unutmadığını, hayatının en güzel günlerinin Hatay’da geçtiğini de sözlerine ekledi. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, “Sizleri görmek bizleri de çok memnun etti. Hatay’a önemli hizmetler verdiniz. Gerek Antakya gerekse İskenderun için yaptığınız hizmetleri unutmak mümkün değil” şeklinde konuştu. Eski Vali Utku Acun ile görüşme esnasında İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ile birlikte İTSO ikinci Başkanı Çağrı Belibağlı, İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen, İTSO yönetim kurulu üyeleri Bülent Seküçoğlu, Adnan Mursaloğlu, Muhsin Yeter, Gassan Kuran ve Necat Özkaya’da hazır bulundular.

eski vali acun itso yönetimi ile birlikte (4) eski vali acun itso yönetimi ile birlikte (3) eski vali acun itso yönetimi ile birlikte (2) eski vali acun itso yönetimi ile birlikte (1)