POLİS ABİLERLE MAÇTAYIM TURNUVASI SONUÇLANDI

HE 004

Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından sosyal sorumluluk projesi olarak gerçekleştirilen “Polis Abilerle Maçtayım Halı Saha Turnuvası” tamamlandı.

Halil İbrahim Evren Anadolu Lisesi, Atatürk Anadolu Lisesi, Süleyman Demirel Anadolu Lisesi, İmam Hatip Anadolu Lisesi, Özel Tufan Koleji, Sağlık Meslek Lisesi, Ticaret Meslek Lisesi ve Şehit Ayhan Say Kız Meslek Lisesinin iştirak ettiği turnuva 13 Ekim 2014 tarihinde başladı.

Eleme usulü yapılan karşılaşmalarda Halil İbrahim Evren Anadolu Lisesi 20 Ekim 2014 tarihinde finalde karşılaştığı Özel Tufan Kolejini yenerek turnuvanın şampiyonu olmayı başardı.

Halil İbrahim Evren Anadolu Lisesi Müdürü İrfan Şimşir, Müdür Yardımcısı Yalçın Bozdoğan, okulun eski müdürü olan Öğretmenevi Müdürü Ahmet Sayar’ın da katılımıyla önceki gün Karaca Restauran’da şampiyonluk kupasını okullarına kazandıran ekibe yemek ziyafeti çekerek başarılarını kutladı.

Halil İbrahim Evren Anadolu Lisesi Müdürü İrfan Şimşir ve Müdür Yardımcısı Yalçın Bozdoğan elde edilen bu sportif başarıyla gurur duyduklarını belirterek; “Centilmenlik çerçevesinde süren turnuvaların sonunda öğrencilerimizden oluşan takımımız bizlere şampiyonluk gururunu yaşattı ve okulumuzun adını sportif bir başarıyla duyurdu. Bizde onlara elde ettikleri bu başarının bir ödülü olarak yemek organize ettik. Bizi bu anlamlı günümüzde yalnız bırakmayan ve okulumuzda büyük emekleri bulunan Öğretmenevi Müdürümüz Ahmet Sayar’ı da yanımızda görmek istedik. Bizleri kırmayarak iştirak ettiklerinden dolayı kendilerine, elde ettikleri başarıdan dolayı da sevgili yavrularımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Beden Eğitim Öğretmeni Yusuf Serkan Üğlü ile turnuvalara hazırlanan takımın kadrosu ise şöyle; Mehmet Sunar, Mustafa Alkan, Celal Karadurmuş, Ümit Can Yıldırım, Sait Telli, Davut Bayrak, Mücahit Özeral, Baki Koca, Muhammet Çiftçi, Batuhan Karadurmuş, Serhat Kaya ve Ömer Çiftçi.

Turnuvada Özel Tufan Koleji ikincilik elde ederken, Süleyman Demirel Anadolu Lisesi ise turnuvanın üçüncüsü oldu.

DSC00871 HE 004 HE 009 HE 014