Arsuz Kaymakamlığından İstişare Toplantısı

Screenshot_1

Arsuz Kaymakamı Fatih Baysal, ilçede yaşanan sel felaketi sonrası doğal olayların afete dönüşmemesi için alınması gereken önlemler hakkında istişarede bulunmak ve riskleri belirlemek amacıyla Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve yardımcıları ile bir araya geldi.

İlçede daha önce de etkili olan aşırı yağışların ardından, yaşanan sel felaketine tüm ekiplerin anında müdahale ettiğini söyleyen Arsuz Kaymakamı Fatih Baysal, aşırı yağışların yeniden sel boyutunda yaşanmaması için daha sıkı önlem alınacağının sinyallerini verdi.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da selden olumsuz etkilenen bölgelerdeki gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirtirken, selin izlerini en kısa sürede silebilmek amacıyla tüm ekiplerin çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürdüğünü ifade etti.

Kaymakam Fatih Baysal, daha sonra Başkan Nazım Culha ve yardımcıları Sedat Deveci ve Ali Yavuz ile birlikte ilçe genelinde yaşanan sel felaketinin etkilerini, doğal afetler açısından riskli yerlerin tespiti, yaşanacak olan doğal bir afete karşı alınan ve alınacak olan tedbirleri değerlendirmek amacıyla karşılıklı istişarede bulundu.

Önceki İçerikOtomobil Kanala Uçtu 1 Yaralı
Sonraki İçerikKURSİYERLERE SERTİFİKALARI TÖRENLE TESLİM EDİLDİ