Başkan Vekili Mehmet Başlak Arsuz’da Afet Bölgesinde

DSC_0012

İskenderun Belediye Başkan Vekili Mehmet Başlak, Arsuz’da meydana gelen sel felaketinden etkilenen mahallelerde incelemede bulundu.

Arsuz’da aşırı yağışların etkisiyle şehir merkezi ve bağlı mahallelerde yaşanan sel ve su taşkınları nedeniyle, vatandaşların can güvenliğini sağlamak amacıyla İskenderun Belediyesi’nce müdahale için derhal iş makineleri ve personel gönderildi.

İskenderun Belediye Başkan Vekili Mehmet Başlak, Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük, belediye meclis üyesi Halit Akıncı, Arsuz’da sel meydana gelen mahallelerde çalışmaları yerinde inceledi.

Mahalle muhtarı ve sakinlerinden bilgi alarak, geçmiş olsun temennisinde bulunan Başkan Vekili Mehmet Başlak, “İskenderun Belediyesi olarak aracımızla, personelimizle, neye ihtiyacınız varsa yanınızdayız. Geçmiş olsun. Can kaybının olmaması tek tesellimiz. Allah bir daha böyle felaketler yaşatmasın” dedi.

Ardından, Arsuz Belediyesi’ni de ziyaret eden Başkan Vekili Mehmet Başlak, yaşanan afetten dolayı üzüntüsünü dile getirdi.

İskenderun Belediye Başkan Vekili Mehmet Başlak, Arsuz Belediye Başkan Vekili Ali Kemal Güçlü ve Başkan Yardımcısı Sedat Deveci’den sel afeti ve çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Arsuz Belediye Başkan Vekili Ali Kemal Güçlü ve Başkan Yardımcısı Sedat Deveci, İskenderun Belediye Başkan Vekili Mehmet Başlak’a, gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.

DSC_0083

DSC_0015 DSC_0055. DSC_0073
DSC_0053 DSC_0014
DSC_0049 DSC_0068.
DSC_0048. DSC_0086 DSC_0089

Önceki İçerikArsuz’da Sel Sonrasındaki Son Durum
Sonraki İçerikHava Durumu