Hukuk Camiasının Yeni Meleği

Resim 359

Stajını İskenderun’un tanınmış başarılı avukatlarından Suzan Şahin Dudu’nun yanında yapan Şükriye Ceren Şahin, Adliye Sarayı’nda düzenlenen törenle cüppesini gururla giyip, avukatlık mesleğine gururla başladı. 1990 doğumlu olan ve Koç Üniversitesi mezunu olduktan sonra yüksek lisans yaparak avukatlık mesleğine ‘Merhaba’ diyen genç Avukat Şükriye Ceren Şahin, cüppesini giyerken ve avukatlık yeminini ederken, kendisine her konuda destek olan ona bir yeğen değil de bir evlat gözü ile bakan Avukat Suzan Şahin Dudu’ya ve ailesine vermiş oldukları desteklerden ötürü çok teşekkür etti.

Avukat Suzan Şahin Dudu’nun kendisi için ayrı bir yeri ve önemi olduğunu da sözlerine ekleyen Şahin, duygu dolu ve heyecanını yenemediği konuşmasında, “Herkesin hayatında önemli ve değerli olabilecek birçok insan bulunabilir. Herkesin ailesi muhakkakki kendisine özeldir. Ama bana çıkmış olduğum bu yolda belki de beni küçükken elimden tutup adliyeye götüren halam Suzan Şahin Dudu’nun avukat olmamda rolü büyüktür. Buradan, aileme ve Suzan Hanım’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Ceren çok iyi yere gelecek”

Gözyaşlarına hâkim olamayan Avukat Suzan Şahin Dudu ise, “Beni bugüne kadar gururlandıran iki isimden biri de Ceren oldu. Diğeri yeğenim Hamdi idi. İkisi de beni çok gururlandırdı. Ben inanıyorum Ceren de meslek onurunu göz önünde tutup mesleğinde çok iyi yerlere gelecektir. Hukuk camiasının çok değerli bir ismi daha bünyesine kattığına inanıyorum” derken, sözlerini hıçkırıklarla tamamlayabildi.

“Avukatlık yemini önemlidir”

Son olarak konuşan Hatay Barosu Başkanı Sinan Akgöl ise, Avukatlık Yemini’nin avukatlar için çok önemli olduğunu belirterek, “Bizim avukat olduğumuz dönemde cüppe töreni düzenlenmez ve biz de avukatlık yeminimizi sessiz bir şekilde yapardık. Şu an genç avukatlarımız bu yönden çok şanslılar. Onlar istedikleri zaman biz onlar için bu töreni istedikleri yerlerde düzenleriz. Çünkü Avukatlık Yemini hayatımızda büyük bir önem taşır ve böyle özel günler unutulmazdır. Bu vesileyle genç meslektaşıma çıktığı bu yolda başarılar diliyorum” mesajı verdi.

Resim 415 Resim 386 Resim 382 Resim 411 Resim 408 Resim 367 Resim 397 Resim 359 Resim 390

Önceki İçerikVali Topaca TCSG Gemisini Ziyaret Etti
Sonraki İçerikSaatler ne zaman geri alınacak?