BAŞKANI SEYFİ DİNGİL DİN GÖREVLİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

DSC_0012.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Din görevlilerinin toplum hayatında önemli bir görev üstlenmekte olduğunu belirtti.

Başkan Seyfi Dingil, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla, Karayılan Kültür Merkezinde, din görevlileri ile bir araya geldi.

Düzenlenen programda bir konuşma yapan belediye başkanı Seyfi Dingil, camilerimizin, insanı manevi huzura kavuşturmanın yanında dini ve milli değerlerin, vatan ve aile sevgisinin, birlik ve beraberliğin, dostluk ve kardeşliğin, paylaşma ve dayanışmanın öğretildiği kutsal mekânlar olduğunu belirtti.

İBADETHANELER TEMİZLENİYOR

Başkan Seyfi Dingil, “Belediye olarak sosyal anlamda vatandaşlarımızın yanındayız. Göreve gelir gelmez ilk icraatlarımızdan biri de ibadethanelerin temizliği oldu. Belirlenen periyotlarda tüm ibadethanelerin temizlik işlemlerini belediye olarak biz gerçekleştiriyoruz. Her zaman sizlerin yanı başındayız. Büyük bir merkez camii projemiz var. Bu konuda ilerleme kaydettik. Bu vesile ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutluyorum” dedi.

BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’E TEŞEKKÜR

İskenderun Müftüsü Mehmet Taştan, müftülük hizmetlerine katkılarından dolayı Başkan Seyfi Dingil’e plaketle teşekkür etti.

DSC_0458. DSC_0426. DSC_0105. DSC_0098 DSC_0012.