Masal Gibi Muhteşem ‘Biyer’

Screenshot_1

İskenderun’da yeni iş merkezleri açılmaya devam ediyor. İşletmeciliğini Egemen Özer’in yaptığı Cafe Biyer, halkımızın hizmetine girdi. Halkımızın rahatlıkla zamanını geçirebileceği, geniş ve ferah bir yer olan Cafe Biyer’in açılışını Arsuz Belediye Başkanı Nazım Çulha gerçekleştirdi. İskenderun’a bağlı Karaağaç’ta hizmete giren Cafe Biyer’in açılış törenine çok sayıda davetli topluluğu katıldı.

Gerek mimari özelliği, gerekse nefis ortamıyla kentimizde büyük bir eksikliği kapatan Cafe Biyer, iş stresinden uzak yerli ve yabancı konuklarına muhteşem bir ev sahipliği yapıyor.

Zengin menüsüyle adından söz ettiren Cafe Biyer’in açılış kurdelesini Arsuz Belediye Başkanı Nazım Çulha yaptı. Kurbanların kesildiği açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Başkan Çulha, genç girişimcilerin böylesi işletmeleri açmalarının kendilerini de çok mutlu ettiğini söyledi. Egemen Özer’in bölgemizin yetiştirdiği işine bağlı genç ve dinamik bir yapıya sahip olduğunu ifade eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Çulha, “Bizlerde Arsuz Belediyesi olarak girişimcilerimizin her zaman yanındayız. Onların işlerini kolaylaştırmak elimizden gelen tüm imkânları seferber ediyoruz. Ben Egemen kardeşimize üstün başarılar diliyor, yeni iş yerinin de tüm halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. Açılış töreninin ardından Cafe Biyer işletmecisi ve aynı zamanda Masal Kreş Kids Ediciatuan sahibi Seda Sepetçi’nin kardeşi olan Egemen Özer Başkan Çulha’ya iş yerini gezdirerek mekan hakkında bilgiler verdi.

Screenshot_3 Screenshot_2 Screenshot_1

Önceki İçerikFutbolculara Mangal Ziyafeti
Sonraki İçerikİskenderun’da Trafik Kazası 2 Yaralı