Altınvadi Residence Görücüye Çıktı

Screenshot_11

Canpolat inşaat’ın gözde projesi Altın Vadinin örnek dairesi düzenlenen kokteyle tanıtıldı.

Tanıtımın başladığı ilk günden itibaren ilgi gören Altın Vadi’de inşaat son hızla devam ediyor.

Canpolat inşaat yönetim kurulu başkanı Ümmet Canpolat örnek daireyi tanıtırken hiçbir masraftan kaçınmadıklarını söyleyerek ‘işimizi seviyoruz , her şeyin hakkını veriyoruz’ dedi.

Yenilikçi bir anlayışla , çağdaş mimarinin en güzel örneklerini ve temel gereksinimlerini barındıran örnek dairede, konforun her detayı düşünülmüş.

Depreme dayanıklı binada zemin çalışmaları avrupa’daki standartlara göre dizayn edilmiştir.

Temelde ; 1 metre çapında , 310 adet İKSA Fore kazıkları mevcuttur.

4 Bin metreküp C35-C54 sınıfı beton dökülmüş ve 500 ton demir imalatı yapılmıştır.Altın vadide Ankraj uygulaması da dikkat cekmektedir. Her bir ankraj yaklaşık 50 ton yük taşımaktadır.

Ümmet Canpolat , yapının statik ve betonarme hesaplamalarının zemin emniyet değerine göre hesaplandığını belirterek ,’Projemiz için yapılan jeolejik etüd raporlarına göre zemin yapılarımızda kesinlikle sıvılaşma bulunmamaktadır.

Olası bir depreme karşı en önemli taşıma sistemlerinden biri Radya temeldir. Radya temel 2 metre yüksekliğinde imal edilmiştir.Bir temel için toplam 4 bin metreküp C35-C45 sınıfı beton dökülmüş ve 300 ton demir imalatı yapılmıştır. Beton termometre uygulaması ile beton istenilen sıcaklıkta tutulması sağlanmıştır.

Canpolat ayrıca inşaat yapımında iş ve işçi güvenliğini de ön planda tutuklarını kaydetti.

Atınvadi ,Şehrin hemen yanı başında ve yaşamın merkezinde , geniş sosyal donatıları, insan yaşamını güzelleştiren ve kolaylaştıran tüm olanaklarıyla sizlere 5 yıldızlı otel konforu sunuyor.

Screenshot_13 Screenshot_8 Screenshot_7 Screenshot_12 Screenshot_6 Screenshot_5 Screenshot_10 Screenshot_9 Screenshot_4 Screenshot_1 Screenshot_2 Screenshot_3