İskenderun Belediyesinden Güvenlik Personeline Eğitim

DSC_0049.

İskenderun Belediyesi tarafından düzenlenen muay thai eğitim kursuna katılarak başarı gösteren güvenlik personeline sertifikaları ve başarı belgeleri törenle verildi.

Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen törende konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük, eğitim kursuna katılan güvenlik personeline ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük, “Personelimizin güleryüzlü, kaliteli bir hizmet anlayışı ile görevini yerine getirmesi, kendini geliştirmesi amacıyla, hizmet içi eğitimler düzenlemekteyiz. Düzenlenen hizmet içi eğitim programına katıldığınız için size teşekkür ediyorum. Eğitimi başarıyla tamamlayan arkadaşlarımızı kutluyorum” dedi.

Antrenör Serdar Keskin tarafından verilen eğitim kursunu başarıyla tamamlayan personeli kutlayan Raks Spor Kulübü Başkanı Hülya Şimşek, Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Güvenlik Müdürü Bekir Tuştaş ve Güvenlik Amiri Abdurrahman Muğrubioğlu’na teşekkür etti.

Konuşmaların ardından, eğitime katılarak başarılı olan belediye hizmet binası ve bağlı birimlerde görev yapan güvenlik personellerine sertifika ve başarı belgeleri dağıtıldı.

DSC_0057. DSC_0054. DSC_0049.

Önceki İçerikİskenderun Belediye Meclisi 1 Ekim’de Toplanacak
Sonraki İçerikÇelik-İş Kurban Bayramı Kutlama Mesajı