DR. ENDER ÇOLAKOĞLU SİYASET SAHNESİNDE

IMG_6254

Kentimizin başarılı hekimlerinden Dr. Ender Çolakoğlu aktif siyasete atılarak CHP den milletvekilliği aday adaylığı için çalışmalara start verdi.

Siyasi çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Çolakoğlu kısa adı İSDER olan İskenderun Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimini ziyaret etti.

Ziyarette ilk olarak konuşan İSDER Başkanı İsmail Deliveli; “Sayın Dr. Ender Çolakoğlu memleketimizin yetiştirdiği önemli değerlerimizden biridir.

Mesleğinde başarılı, toplum içinde saygın ve sevilen bir kişilik olarak onunla gurur duyuyoruz. Siyasi mücadelesinde başarılar diliyoruz. Adaylığı gerçekleşip de seçimlerden sonra inşallah bölgemizin milletvekili olduğunda bizleri yüce mecliste en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz. Özellikle de toplumsal hakların talebi konusunda STK‘ların ve hak arayan halkın güçlü sesi olmasını istiyoruz. Sayın doktorumuzun derneğimizi ziyaret etmesinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. İnşallah hayırlısı olur. Ben kendisine derneğimiz adına hoş geldiniz diyor başarılar diliyorum” dedi.

Dr. Ender Çolakoğlu da ziyaret sırasında İSDER yönetiminin ilgisinden dolayı memnuniyetini belirterek teşekkür etti. Dr Çolakoğlu yaptığı konuşmada aktif siyasetten ve toplumun sorunlarından uzak olmadığını, toplumun temel değerlerine sahip çıkmak, toplumun sorunlarına çözüm üretmek noktasında hizmet için aktif siyasete atıldığını ve milletvekilliğine talip olduğunu ifade etti. Çolakoğlu yaptığı konuşmada gündeme de değinerek şunları söyledi; “ Siyaset toplumsal sorunlara çözüm üretme noktasında bir hizmet aracıdır. Örgütlü toplumların sesi her zaman daha gür ve güçlü olur. STK’lara ve siyasete uzak durmamak gerek. İş güvenliği ve hak arayışı her emekçinin demokratik hakkıdır. Aynı zamanda bir sanayi kenti olan bölgemizde örgütlü hak arayışlarına sahip çıkılmalıdır. Toplumsal barışın temelinde kardeşlik kültürü bulunan bölgemizde huzuru bozmaya yönelik oyunlara izin vermemeliyiz. Bu yöndeki oyunları bozmalıyız,toplum huzurumuzu bozanların en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğine inanıyorum. Türkiye Cumhuriyeti gibi büyük devletler savaşla yıkılmazlar onlar ancak iç barışın bozulmasıyla, büyük göç tehditleri ve büyük nüfus hareketleriyle içten bölünerek yıkılırlar. Çok hassas bir dönemden geçiyoruz. Komşularımızdaki ateş bizlere sıçramadan aklımızı başımız almalıyız, sınırlarımıza mutlak sahip çıkmalıyız ve toplumsal barışımıza çok özen göstermeliyiz. Memleketimin barış iklimine katkı sağlamak, kronikleşmiş sorunlara çözüm üretmek, toplumsal değerlerimize sahip çıkmak ve halkıma daha fazla hizmet etmek için CHP’den milletvekilliği aday adayı olmaya karar verdim. CHP’nin Bölgemizde milletvekili adaylarını önseçimle belirleyeceğini sanıyorum. Bu demokratik yarışta benden başka arkadaşlarım da hizmete talipler. Bu gayet doğaldır. Tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Ben bu seçim sürecinin memleketim adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

Önceki İçerikİskenderun Antakya Karayolu Kapandı
Sonraki İçerikİskenderun Kültür ve Dayanışma Derneğinden AK Parti’ye Ziyaret