İŞ ADAMLARINA TEŞEKKÜR PLAKETİ

DSC_0133

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binasının tamir ve bakımının Kaymakamlık ve hayırseverlerin katkıları ile yaptırılarak hizmete sunulması vesilesi ile katkıda bulunan hayırseverlere törenle plaket takdiminde bulunuldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün yeni yapılan toplantı salonunda düzenlenen törene, Kaymakam Abdulaziz AYDIN, Hatay Milletvekili Orhan KARASAYAR, Belediye Başkanı Adnan VURUCU, Kamu Kurum ve Kuruluşların daire amirleri ile meslek odası başkanları katıldı.

Tören, , İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir ŞAHAN’ın, devam eden okul inşaatları ve bitirilen hizmet binasının onarım işlerini içeren sunumu ve ardından Hizmet Binasının yenilenmesine katkıda bulunan Kaymakam AYDIN, Belediye Başkanı Adnan VURUCU ve hayırsever iş adamlarına teşekkür konuşmasından sonra plaketlerin takdimi ile sona erdi. Antakya Organize Sanayi Bölgesi İşadamı Mehmet KAHRAMAN’a Milletvekili Orhan KARASAYAR, Aziz BARIŞ’a Kaymakam AYDIN ve Hikmet KAHRAMAN’a Belediye Başkanı VURUCU tarafından takdim edilerek, yaptıkları destek ve katkılardan dolayı teşekkür edilerek tören sonlandırıldı.

DSC_0162 DSC_0156 DSC_0146 DSC_0137 DSC_0133