Valilik Makamı’na Takdim Edilen Hediyeler İhtiyaç Sahiplerine Dağıtılıyor

14

Hatay Valisi Sayın M. Celalettin Lekesiz’in Makamına takdim edilen çeşitli hediyeler düzenli olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılıyor.

Temmuz 2009’da Hatay’da Vali olarak göreve başlayan Lekesiz, Valilik Makamı’na takdim edilen gıdadan giyime, süs eşyasından kitaba kadar çeşitli hediyeler için ‘ilgisine göre; ihtiyacı olan kimselere ya da ilgili yerlere dağıtın veya demirbaşa kaydedin’ talimatı verdi.

Buna göre; 2009-2014 yılları arasında Makama sunulan toplam 220 adet giyim, 4 adet tablet bilgisayar ve bilgisayar, 24 adet masa, duvar ve kol saati ile toplam 1.384 adet kitap, gıda ve bunun gibi hediye ilgisine göre ihtiyaç sahibi vatandaşlara ve öğrencilere dağıtılırken; bilgisayar ve bunun gibi eşyalar da demirbaşa kaydedildi.

Emniyet Genel Müdürü olarak Ankara’ya tayini çıkan Vali Lekesiz’e veda ziyaretleri kapsamında verilen hediyeler de yine ilgisine göre yaihtiyacı olan kimselere ve ilgili yerlere verildi , bir kısmı da demirbaşa kaydedildi.

Konu ile ilgili olarak bir değerlendirme yapan Vali Lekesiz, hediyelerin esasen şahsa değil, Makama getirildiğini vurgulayarak, nezaket göstererek çeşitli hediyeler getirenlere de teşekkür etti.

Önceki İçerikVali Lekesiz Onuruna Veda Yemeği Düzenlendi
Sonraki İçerikHatay’da Elektrik Kesintisi