19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ KUTLAMA TÖRENİ

haber2
Gaziler Günü münasebeti etkinlik programı saat 09:00’da Atatürk Parkında, Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Belen Temsilciliği Çelengi’nin Anıta sunulması ile başladı. Gazi Mehmet BAKIRCI’nın günün anlam ve önemine ilişkin konuşması ve bir öğrencinin gazi şiirini okumasını müteakip çelenk sunma programı tamamlanarak, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Daire Amirleri, siyasi parti temsilcileri ve meslek odası temsilcileri ile gazilerimiz ile birlikte Kanuni Sultan Süleyman Kervansarayına geçildi.

Burada yapılan sohbet toplantısının akabinde, Jandarma Genel Komutanlığınca gazilerimizden İzzettin KAVUKÇU, Fatih UÇAN, İbrahim KOYUNOĞLU ve Mevlüt ÇOKBİLGİ adına gönderilen hediye ve mektup, törende hazır bulunan İzzettin KAVUKÇU ile İbrahim KOYUNOĞLU’na Kaymakam Abdulaziz AYDIN tarafından teslim edildi. Kaymakam AYDIN; bugünün Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Gazilik ve Mareşallık ünvanının verilişinin 93. yıl dönümü ile birlikte vatanın birliği ve bütünlüğü için canlarını ortaya koyan kahraman gazilerimizin onur günü olduğunu ifade ederek, Millet ve devlet olarak gazilerimize şükran borcumuzu ne yapsak ödeyemeyeceğimizi, devlet olarak her zaman yanlarında olduğumuzun bilinmesini hatırlatarak, bu vesile ile ahrete intikal etmiş tüm şehit ve gazilerimize bir kez daha Allahtan rahmet, hayatta olan gazilerimize ise aileleri ile birlikte huzurlu ve sağlıklı bir ömür dileğinde bulundu.

Kervansaraydaki sohbet programının tamamlanması sonrasında, Kaymakam Abdulaziz AYDIN, Garnizon Komutan V.Harun ALTIN, Belediye Başkanı Adnan VURUCU, Emniyet Amiri Ali ÇOLAK, Yazı İşleri Müdürü Mustafa BAKIR, Gazi Mehmet BAKIRCI ile birlikte Gazi Mevlüt ÇOKBİLGİ’yi evinde ziyaret ederek, Jandarma Genel Komutanlığının hediye ve mektubu teslim etti.

DSC_0103 DSC_0093 DSC_0063 DSC_0053 haber2 haber11

Önceki İçerik“AHİLİK HAFTASI” KUTLAMA MESAJI
Sonraki İçerikVali Lekesiz Onuruna Veda Yemeği Düzenlendi