1.İskenderun Futbol Festivali Heyecanı Başlıyor

seyfi-dingill

İskenderun Belediye Spor Kulübü tarafından düzenlenen “1.İskenderun Futbol Festivali” heyecanı 23 Eylül Salı günü başlıyor.

23-24-25 Eylül 2014 tarihlerinde gerçekleştirecek olan “1. İskenderun Futbol Festivali” nin hazırlıkları tamamlandı.

İlk kez düzenlenecek olan futbol festivali, çeşitli etkinlikler ve gösterilerle dolu dolu geçecek.
İskenderun Belediyesi Sahil Spor Kompleksi’nde yapılacak olan ‘1. İskenderun Futbol Festivali’, 23 Eylül Salı günü saat 17.00’de başlayacak.

1.İskenderun Futbol Festivali kapsamında İskenderun Belediyesi Down Sendromlu gençleri futbol takımı ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi takımları da karşılaşacak.

‘Spora ayrı bir önem veriyoruz’

Türk futbolunun ünlü isimlerinin de katılacağı 1.İskenderun Futbol Festivali’ni düzenlemekten büyük mutluluk duyduğunu belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutacak en önemli aktivite olan spora ayrı bir önem veriyoruz. Spor dostluktur, centilmenliktir, barış ve kardeşliktir. Spor sağlıktır, bir yaşam biçimidir. Çeşitli etkinlikler, gösteriler ve karşılaşmaların yer alacağı futbol festivalimizi geleneksel hale getirmeyi amaçlıyoruz. İlk kez düzenlenecek olan 1. İskenderun Futbol Festivali’nde Down Sendromlu gençlerimizden oluşan futbol takımımız ilk kez sahada yer alacak. Onları da heyecanla izleyeceğiz. Üç gün sürecek festivalimize tüm sporsever halkımızı bekliyoruz” dedi.

Önceki İçerik19 Eylül Gaziler Günü Programı
Sonraki İçerik“Vatanın Bütünlüğünü Hedef Alanlar, Yok Olmaya Mahkûmdur”