Vali Lekesiz, İskenderun OSB Yönetimini Ziyaret Etti

1 (2)

Emniyet Genel Müdürü olarak Ankara’ya tayini çıkan Hatay Valisi Sayın M. Celalettin Lekesiz veda ziyaretleri kapsamında İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tosyalı’yı ziyaret etti.
İskenderun OSB’de gerçekleşen ve Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Fuat Tosyalı ile Ayhan Tosyalı’nın da bulunduğu ziyarette konuşan Vali Lekesiz, girişimcilerimize ilimize ve ülkemize yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür etti.

Belen Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Abdülaziz Aydın’ın da katıldığı ziyarette konuşan Vali Lekesiz, “İlimize yaptığınız ekonomik, sosyal ve kültürel katkılar, yaptığınız üretim, açtığınız vizyonlar kısacası toplumsal standartların yükselmesine her anlamda yaptığınız katkılar ilimiz ve ülkemiz için önemli. Günümüzün fatihleri girişimcilerimizdir. İlimizin ve ülkemizin vergi gelirlerine ve ihracata yaptığınız katkılardan dolayı teşekkür ederim. Gerek İskenderun OSB yönetimi olarak gerekse ayrı ayrı bireyler olarak ilimize sağlık ve eğitim alanında kazandırdığınız hizmetler için de ayrıca teşekkür ederim. Her birinizin gücünü ilimizin ve ülkemizin gücü olarak görerek bu anlayışla kamu yönetimini egemen kılmaya çalıştık, hep beraber koşturduk, tüm bunların sonucunda karşılıklı haklar da geçiyor elbette. Bize geçen haklarınız vardır, hakkınızı helal edin. Ülkemize, İlimize ve ilçemize verdiğiniz hizmetlerden dolayı tekrar teşekkür ediyorum.” dedi.

İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tosyalı da ziyaretinden ve iyi dileklerinden dolayı Vali Lekesiz’e teşekkür ederek, “Bizlere verdiğiniz şevk, heyecan ve manevi desteklerden dolayı biz de size teşekkür ederiz. Yeni göreviniz hayırlı olsun.”dedi.

3 (2) 2 (2) 1 (2)