Meslektaşlar Buluştu

Screenshot_1

İskenderun Elektrik Mühendisleri Odası Temsilcisi Bülent Bozdoğan, Adana Zeka Mühendislik Enerji Telekomünikasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Genel Yetkilisi Hasan Server Zırh ile birlikte Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’yı makamında ziyaret etti. Üç elektrik mühendisinin bir araya geldiği ziyarette, sohbetin ana maddesi bölgemizde sık sık yaşanan elektrik kesintileri olurken, Enerjisa’nın kesintileri gidermede ve yatırımlar konusunda zayıf kaldığına dikkat çekildi.

Arsuz’da elektrik dağıtım şebeke projesinin günümüz ihtiyaçlarına göre yeniden yapılanması gerektiğini ifade eden Başkan Nazım Culha, ilçede yaşanan elektrik kesintileri ile ilgili hazırlamış oldukları önerileri ve çözüm önerilerini Enerjisa yetkililerine sunduklarını hatırlatırken, bu önerilerin biran önce yerine getirmesini beklediklerinin altını çizdi.

İskenderun Elektrik Mühendisleri Odası Temsilcisi Bülent Bozdoğan da Enerjisa’nın yatırım yapmak için Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu(EPDK)’ndan talep ettiği ödeneğin henüz onaylanmadığını belirtirken, Elektrik Mühendisi Hasan Server Zırh ise Enerjisa’nın mühendis ve hizmet veren personel sayısını arttırmasıyla sorunu azaltabileceğini ifade etti.

Screenshot_3 Screenshot_2 Screenshot_1

Önceki İçerikAbacılı Yörük Türkmen Derneği Şenliği
Sonraki İçerikVali Lekesiz ‘Aldığım Maaşı Hak Ettiğimi Düşünmüyorum’