AK PARTİ İSKENDERUN İLÇE TEŞLİLATI 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

unnamed

Vatan toprağımızın düşman işgalinden kurtuluşunu, ulusumuzun bağımsızlığını müjdeleyen “30 Ağustos Zaferi”’nin 92. yıl dönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz.

Zaferin ardından kurulan Türkiye Cumhuriyeti de Milletimizin birlik ve beraberliğinin en anlamlı mesajını veren, gelişen demokrasisi, güçlü ekonomisi, tarihi ve kültürel birikimiyle bölgesinin ve dünyanın ışık saçan ülkelerinden biri haline gelmiştir.

Hiç şüphe yok ki, milletimizin bugünkü varlığı ve cumhuriyetimiz, o destansı zaferin bir tezahürüdür. Bizler bu şuurla, ecdadımızın emaneti olan Cumhuriyetimizi hakkıyla muhafaza ve müdafaa etmek üzere canla başla çalışıyor, hedeflerimize doğru kararlılıkla ilerliyoruz. İnşallah, 2023 yılında, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını günümüzden çok daha iyi şartlarda kutlayacağız. Hedefimiz, ülkemizin 2023’te dünyanın en büyük 10 ülkesinden biri olması; refah, barış ve kardeşliğimizin giderek daha da perçinlenmesidir. Bu düşüncelerle, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve tüm İskenderun’lu hemşehrilerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor; Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere, bu zaferin mimarı olan istiklal şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.

VEDAT TOSUN

AK PARTİ İSKENDERUN İLÇE BAŞKANI