SPOR FAALİYETLERİNE TAM DESTEK

DSC_0392

Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Öztürk ve üyeleri Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a nezaket ziyaretinde bulundu. Önemli mesajların verildiği ziyarette Başkan Savaş, “Spora ticari amaçlı değil gençlere yönelik sağlıklı bir gelecek olarak bakıyoruz” dedi.

Sporun gerekliliği ve öneminden bahseden Başkan Savaş, Hatay’da sportif faaliyetlerle ilgili çok iyi bir potansiyel yakaladıklarını ve bunu geliştirmek için çalışmaların devam ettiğini belirterek “Gerek sporcularımız olsun gerek vatandaşlarımız olsun spor adına faaliyetlerde bulunmaları için güzel fırsatlar sunduk. Bunları geliştirmeye devam ediyoruz. Biz sporu sadece futbol olarak görmüyoruz, atletizm, judo, tekvando, boks, karete, güreş gibi birçok alanda aktivitelerimiz devam ediyor” dedi.

Spora ticari amaçlı değil gençlerin gelecekte daha sağlıklı bir yaşam kazanmaları açısından baktıklarını belirten Başkan Savaş “Gençlerimizin daha güzel bir geleceğe yönelmeleri için zararlı alışkanların dan uzaklaştırmak için spora tam anlamıyla destek olacağız” dedi.

Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Öztürk ise verdiği kısa brifinglerden sonra, Başkan Savaş’a spor alanında yaptığı çalışmalar ve verdiği destekten ötürü teşekkür etti.
Yapılan konuşmaların ardından Başkan Öztürk, Başkan Savaş’a bir plaket verirken, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla ziyaret son buldu.

BAŞKAN SAVAŞ “SPORA TİCARİ DEĞİL SAĞLIK AÇISINDAN BAKIYORUZ”
BAŞKAN SAVAŞ’TAN SPOR FAALİYETLERİNE TAM DESTEK

DSC_0427 DSC_0399 DSC_0392 DSC_0401 DSC_0425 DSC_0394 DSC_0426 DSC_0403