Demet Akalın Kokteyl Metin’e geliyor

Yaz aylarının vazgeçilmezi olan arsuz da eğlence sektörünün önemli isimlerinden metin toparlak bu kezde Demet akalın konseriyle bölgeyi harekete geçiriyor.

Türkiye’nin önemli sanatçılarını bölgeye getiren ve halkı yoğun iş stresinden kurtaran Metin Toparlak haber ekibimize konser çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

demet-akalın

Kokteyl Metinin işletmecisi Metin toparlak Geçtiğimiz hafta Türkiye’nin en çok dinlenen sanatçılarından İrem Dericiyi getirdik bu konuda çok ciddi ilgi gördük vatandaşlarımız da yeni konserlerin olması konusunda bizlere talepte bulunuyorlar bu nedenle l 17 ağustos Pazar günü ise Demet Akalını getireceğiz ciddi hazırlığımız yapıldı. Şu anda zaten kendisi de Türkiye de bölgemizin tanıtımını yapıyor.

Ayrıca geçtiğimiz günlerde çocuğunu düşürmesine rağmen konserlerini iptal etmeyeceğini açıkladı bu da bizlere memnun etti Pazar günü tüm halkımıza önemli bir konser hazırlıyoruz dedi.

Önceki İçerikKırmızı Döner iskenderun
Sonraki İçerikTufan ve Melisa hayatlarını birleştirdiler
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.