Körfez İskenderunspor Dinçer’le anlaştı

iskspor2
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grubunda mücadele eden Körfez İskenderunspor genç yetenekleri renklerine bağlamaya devam ediyor. Kızılcahamam Patalya tesislerinde kamp çalışmalarını sürdüren turuncu mavili ekip, Şekerspor’un genç yeteneği 22 yaşındaki stoper mevkinde görev yapan Ersoy Dinçer’i 2 yıllığına renklerine bağladı. Uzun pazarlıkların ardından kulüp Başkanı Kazım Aydın ile sözleşme imzalayan Ersoy Dinçer, “Körfez İskenderunspor’a transfer olmaktan büyük mutluluk duymaktayım. Transferde emeği geçenlere teşekkür ederim. Takımımın başarısı için var gücümle çalışacağım” dedi KAMPA DEVAM
Körfez İskenderunspor, yeni sezon öncesi Kızılcahamam Patalya oteli tesislerinde oksijen depoluyor. Genç bir ekiple yola devam etmeyi hedefleyen takımda futbolcular, forma kapmak için birbirleriyle adeta savaşıyor.
Yeni sezon öncesi yaklaşık 3 haftadan beri Kızılcahamam Patalya oteli tesislerinde kamp çalışmalarını sürdüren futbolcular, bir taraftan oksijen depolarken diğer bir taraftan da ligde forma kapabilmek için adeta bir birleriyle savaşırcasına antrenman yapıyorlar. Futbolcuların bu hırslı çalışması teknik heyet ve yönetimi sevindiriyor.
Körfez İskenderunspor Teknik direktörü Mehmet Hünkaroğlu, yeni sezon öncesi iyi bir ekip oluşturmaya çalıştıklarını belirterek, “Şu ana kadar yapılan çalışmalar istediğimiz doğrultuda geçmektedir. Lige genç bir kadroyla başlamayı hedeflemekteyiz. Yaptığımız yeni transferler diğer futbolcularımızla kısa bir zaman olmasına rağmen uyum sağlamaları bizleri sevindirmiştir. Tüm futbolcularımız eşit değerdedir. Yapılan antrenmanlarda tüm futbolcularımız forma kapma savaşına girmektedirler. Ligin başlamasın az bir zaman kaldı. Çok çalışan formayı kapar” dedi.
Bu arada kamp çalışmaları esnasında Körfez İskederunspor oynadığı 3 özel karşılaşmada 1 galibiyet 2 de beraberlik aldı.
iskspor3

Önceki İçerikÇok sıcak olacak!
Sonraki İçerikDörtyol’da bir kişi tüfekle intihar etti
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.