‘Erdoğan varsa ben de varım’

seyfi secim4
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine çok kısa bir süre kaldığını belirterek, “Milletimiz 10 Ağustosta oylarıyla Cumhurbaşkanını seçecektir” dedi. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, düzenlediği basın toplantında, kurulduğu 2002 yılından itibaren ülkenin tüm sorunları üzerine büyük bir cesaret ve kararlılıkla giden AK Parti’nin, eğitimden sağlığa, ulaşımdan çevreye, temel hak ve özgürlüklere kadar birçok reformu gerçekleştirdiğini söyledi. 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sadece 12. Cumhurbaşkanının seçilmeyeceğini ifade eden Başkan Seyfi Dingil, şunları söyledi.

‘İLK TURDA SEÇİLECEK’
“Cumhurbaşkanının milletimiz tarafından seçilmesi ile aynı zamanda Türkiye için yeni bir dönem açılacaktır. Kimsesizlerin kimi, mazlumların hür sesi Dünya lideri, Sayın Başbakanımızın Cumhurbaşkanı seçilmesi ülkemiz ve milletimiz için çok önemlidir. Milletin adamı, Başbakanımızın ilk turda halkımızın büyük bir teveccühü ile Cumhurbaşkanı seçileceğine yürekten inanıyoruz.”

‘HALKIMIZA GÜVENCİMİZ TAM’
“Bizler, Cumhurbaşkanı adayımız Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, İskenderun’dan ve Hatay’dan inşallah en büyük desteği vereceğiz. Millet olarak her seçimde yaptığımız gibi sandığa sahip çıkmamız gerekiyor. İskenderun ve Hatay hep Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Erdoğan’ın yanında oldu. İskenderun halkı bu tarihi seçimde sandığa giderek Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduğunu göstereceğine inanıyoruz.”
Düzenlenen basın toplantısına AK Parti belediye meclis üyeleri de katıldı.

Önceki İçerikErdoğan’a destek yürüyüşü!
Sonraki İçerikBaşkan Vurucu; ‘50 milyon lira borcun hesabını soracağım!’
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.