Karahan’a ziyaretler sürüyor

kemal karahan
Yeniyurt Beldesinin son Belediye Başkanı Hasan Avni Günal geçtiğimiz hafta yanında Karayılan Beldesinin son Belediye Başkanı Mehmet Yurtman ve Dörtyol’un sayılan ve sevilen işadamlarından Şeyhdavut Gerkes ile birlikte Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Kemal Karahan’a tebrik ziyareti gerçekleştirdi.
Yeniyurt Beldesinin son Belediye Başkanı Hasan Avni Günal ziyarette yaptığı açıklamada; “Herkes ve herkesim tarafından fazlasıyla sevilen, tüm siyasi parti mensupları tarafından saygı duyulan, sivil toplum kuruluşlarının ağabeyimiz dediği Kemal Karahan Bey gerçek bir sevgi adamıdır. İnsana hizmet etmeyi hayat felsefesinin merkezine alan ve bunu da davranış tarzıyla ispatlayan sevgili dostumuza yeni görevinde başarı dilemek ve tebrik etmek ancak bu güne kısmet oldu. Bugüne kadar üstlendiği tüm görevleri alnının akıyla başarmış, aldığı her görevde bir atılım, bir sinerji yaratarak etrafına örnek olmuş ve motive etmiş olan kardeşimin bu görevi de en iyi şekilde yerine getireceğine yürekten inanıyorum” dedi.
Yeniyurt Beldesinin son Belediye Başkanı Hasan Avni Günal, Karayılan Beldesinin son Belediye Başkanı Mehmet Yurtman ve Dörtyol’un sayılan ve sevilen işadamlarından Şeyhdavut Gerkes ile birlikte Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Kemal Karahan’a gerçekleştirdiği ziyarette ayrıca Yeniyurt Mahallesindeki eğitim ve öğretimle ilgili sorunları ve mahallenin beklentilerini de aktardıktan sonra özellikle temel eğitim kurumlarının farklı ihtiyaçları olduğun ve bölgede bir liseye ihtiyaç duyulduğunu, bu yönde yapılacak çalışmalar için altyapının yeterli olduğunu belirtti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.