İskenderun Belediyespor büyük düşünüyor!

belediyespor1
İskenderun Belediye Gençlik ve Spor Kulübü kurulma aşamasını tamamlayarak, çalışmalara başladı. Kulüp Yönetimi, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nde, teknik patron Mehmet Kurt’la birlikte basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Kulüp Başkanı Levent Duman yaptığı açıklamada, “Amatör kümede bulunan Karayılan Belediyespor’un ismini İskenderun Belediyespor olarak değiştirdik. Bu girişimlerimizi de İskenderun Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’in destekleriyle yapıyoruz. Göreve gelir gelmez bölge takımları üzerinde ciddi çalışmalar yaptı. Sayın başkan, takımın üst liglere çıkmasını istiyor. Amatör kümede başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız. Gelecek adına çok önemli çalışmalar içerisindeyiz. Bölgemizin çocuklarını kahvehane yerine tesislere sokacağız. İnşallah takımı layık olduğu yere getirip, şampiyonluğu da kazanıp, üst ligler çıkışa geçeceğiz. Yönetime destek veren Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Teknik göreve getirilen Mehmet Kurt ise konuşmasında, ‘Amacımız gençlerimizi Türk futboluna kazandırmaktır. Bu bölgenin çok ciddi imkanları ve yetenekleri var. Bu konuda elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Bu yönetime ve bizlere inanan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Önceki İçerikİskenderun erkek öğrenci yurdu
Sonraki İçerikŞehitlerimiz için dua!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.