‘Geleceğe güvenle yol alıyorlar’

tosyali sevgi1
İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit ve eşi Selda Özyiğit, Devletin himayesi altındaki çocuklarımıza sıcak bir aile ortamı sağlayarak geleceğe en iyi şekilde hazırlanmalarına katkı sunan “İskenderun Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri ve Çocuk Yuvası Müdürlüğü” çalışanları ve burada kalan çocuklarımızla bayram coşkusunu paylaştı.
Çocuklarla yakından ilgilenen Kaymakam Özyiğit ve eşi Selda Özyiğit, onlarla hoşsohbet ortamında, bayramın güzelliğine ve özelliğine yakışır bir gün geçirdiler. Millet olarak bizi bir arada tutan en temel duygunun; acıyı ve sevinci paylaşmak, ihtiyaç sahiplerine ulaşmak ve birlik beraberlik içerisinde bir bütün olarak geleceğe güvenle yol almak olduğunun altını çizen Kaymakam Özyiğit; “Zenginlik paylaşmak, olmayanlara aktarmaktır. Var olana şükrederken, olmayanları hatırlamaktır. Üzüntüyü paylaşarak azaltmak, sevinci paylaşarak çoğaltmaktır” diye konuştu. Kaymakam Özyiğit; Dünyanın en masum duyguların çocuklarda bulunduğunu, onların sevinçlerinde de, mutluluklarında da, heyecanlarında da coşkulu, samimi, dürüst ve paylaşımcı olduğunu, Dünyada sadece çocuklara ait o samimi heyecan ve coşkun mutluluğun bu müstesna günler vesilesiyle bizim topraklarımızda bizim çocuklarımızca bir başka yaşandığını dile getirdi.

TOSYALI AİLESİ’NE TEŞEKKÜR
Çocuklarımızın geleceğimizin güvencesi ve yaşama sevincimiz olduğunu vurgulayan Kaymakam Özyiğit, onların son derece modern, sıcak ve samimi bir ortamda yaşamalarına imkân veren hayırsever Tosyalı ailesine böylesine hayırlı bir hizmette bulunduğu için teşekkür ederek, bu tür yatırımların geleceğe yapılmış en önemli yatırım olduğunu da sözlerine ekledi.
Sevgi Evleri Çocukları ile bayramlaşma programına; Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Kamil Türkdönmez, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar, İlçe Müftüsü Mehmet Taştan, İlçe Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Yılmaz Balaman, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim Yıldırım da eşlik etti.
tosyali sevgi2

tosyali sevgi4

tosyali sevgi6

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.