Dr. Şahutoğlu; ‘’Halkımız, seçimlerde mutlaka oyunu kullanmalı’’

sahutoglu
CHP Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, vatandaşların en yüce hakkı olan seçme hakkını kullanarak, mutlaka oy vermeleri gerektiğini söyledi.
CHP Hatay Milletvekili aday adayı Dr.Yılmaz Şahutoğlu, Cumhurbaşkanı adayı İhsanoğlu’nu desteklediğini belirterek, vatandaşlardan seçimde kesinlikle oy kullanmalarını istedi. 10 Ağustos da yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili görüşlerini açıklayan Şahutoğlu, “Ülkemiz önemli bir seçim sürecini yaşamaktadır. Yaşadığımız coğrafyada her zamankinden daha çok barışa, kardeşliğe, birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bir süreçten geçiyoruz. Bu önemli seçimin her şeyden önce ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Seçilecek Cumhurbaşkanının özellikleri konusunda da düşüncelerini de ifade eden Şahutoğlu, “Devletimizin başı olacak Cumhurbaşkanımız, toplumun tüm kesimlerini kucaklayan, toplumsal barış ve huzurun teminatı, dışarıda ise ülkemizin güvenilirliğini, itibar ve saygınlığını en üst düzeye çıkaracak bir yapıda olmalıdır” şeklinde konuştu.
Şahutoğlu, herkesin mutlaka oy kullanması gerektiğini de belirterek, ‘’Halkımız, en önemli vatandaşlık görevi olan seçme hakkını kullanma konusunda duyarlılık göstermeli, hangi görüş ve tercihte olursa olsun, mutlaka oyunu özgür iradesiyle kullanmalıdır” dedi. Şahutoğlu, CHP’nin almış olduğu kararın arkasında olduklarını belirterek, “Partimizin de adayı olan Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu’nu destekliyoruz” dedi.

Önceki İçerikO Atatürk’ün emaneti!
Sonraki İçerikMesleki Eğitim Merkezi’nin büyük başarısı
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.