Kaymakam Özyiğit, şehit aileleri ve gazilerle iftar yemeğinde buluştu

sehit gazi iftar1
İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit tarafından, İskenderun Yelken Kulübü’nde şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği verildi.
İftar yemeğinde şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilenen Kaymakam H.Hasan Özyiğit ve eşi Selda Özyiğit, konuklarını Yelken Kulübü girişinde karşılayarak, sohbet etti. Şehit yakınları ve gazilerimizin en kıymetli varlıklarımız olduğunu vurgulayan İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit; “Milletimizin geleceği için en değerli varlıklarını bu vatan uğruna feda eden değerli şehit ve gazi ailelerimizle bir arada olmaktan çok mutluyuz” dedi.
Kaymakam Özyiğit, “Şehit düşen ve gazi olan evlatlarınız yalnız sizlerin değil tüm milletimizin kalbinde sonsuza kadar yaşayacaklardır. Sizler de bizlere ve gelecek nesillere şehitlerimizin bıraktığı emanetlersiniz. Her türlü ihtiyacınız ile yakından ilgilenmek şükran ve vefa borcumuzdur. Şehitlerimizin aileleri ve gazilerimizle ilgilenmek, devletimizin, milletimizin ve kadirşinas İskenderun halkının en asil ve en şerefli görevi olmaya devam edecektir. Bugün bu iftar yemeğinde sizlerle el ele gönül gönüle olmanın kıvancı ve mutluluğu içerisindeyiz. Devletimizin sizi unutmadığını, daima sahip çıktığını göstermek açısından bu beraberliğimizin çok anlamlı olduğunu düşünüyorum. Şunu ifade etmeliyim ki; Bu mekânın çok misafirleri olmuştur. Buralara çok değerli insanlar, heyetler gelmiştir. Ama bütün samimiyetimle söylüyorum ki, bütün bu misafirler içerisinde en değerli misafirler sizlersiniz. Bir kez daha bütün şehitlerimize Allah’tan Rahmet diliyorum. Mekânları cennet olsun. Bütün gazilerimize şifa diliyorum ve onlara hayat boyu esenlikler mutluluklar diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, hepinize sevgilerimi ve muhabbetlerimi sunuyor, şükranlarımı yineliyorum. Davetimize icabet eden tüm konuklarımıza gönülden teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.
Kendilerine gösterilen yakın ilgi ve alakadan dolayı çok memnun olduklarını ifade eden şehit aileleri ve gazilerimiz ise; nazik davetleri ile kendilerini onurlandıran, sorun ve ihtiyaçları olması halinde kendileri ile yakınen ilgilenen Kaymakam H.Hasan Özyiğit ve eşi Selda Özyiğit’e teşekkür ettiler.
Akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruçlarını açan protokol üyeleri, şehit aileleri ve gazilerimiz hoşsohbet ortamında geçirdikleri iftar yemeğinin ardından aziz şehitlerimizin ruhuna dua okudular.
İftar yemeğine; İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit ve eşi Selda Özyiğit başta olmak üzere, Garnizon Komutanı ve 39’ncu Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hakan Atınç, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Kıdemli Binbaşı Özden O.Dürüst, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Kamil Türkdönmez, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar, kamu kurum ve kuruluşlarının şube müdürleri, siyasi parti teşkilatları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehit aileleri, gazilerimiz ve yakınları ile diğer davetliler katıldı.
sehit gazi iftar2

sehit gazi iftar3

sehit gazi iftar4

sehit gazi iftar5

sehit gazi iftar6

sehit gazi iftar7

sehit gazi iftar9

sehit gazi iftar10

sehit gazi iftar11

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.