YOLBULAN BAŞTUĞ FABRİKASINDA ELEPHANT-150 İLE TOZ KONTROL ALTINDA

YOLBULAN BAŞTUĞ METALURJİ SANAYİ A.Ş. firması Osmaniye Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikasında toz kontrolünü sağlamak üzere İskenderun Sarıseki’de faaliyet gösteren Burç Marine firmasının ürettiği toz kontrol cihazı Elephant-150 kullanmaya başladı.
Burç Marine, satış ve pazarlamadan sorumlu Onur Çiçek’in yaptığı açıklamaya göre, Yolbulan Baştuğ firması ürettikleri toz kontrol cihazlarını kullanarak,hem çalışanlarına daha hijyen ve sağlıklı bir ortam sağlayacak hem de Çevre ve Şehircilik Bakanlığının istediği kriterleri yerine getirmiş olacaktır. Bölgede toz kontrol cihazını ilk kullanan firma olan Yolbulan Baştuğ firması, çalışanlarına ve çevreye saygısını ispatlamış olup, diğer sanayi tesislerine de örnek olmuştur. Bundan böyle iş yeri sağlığı konusunda çıta yükselmiş durumdadır.

ELEPHANT-150  (1)

Burç Marin toz kontrol ürünler, önemli bir turizm bölgesi olan Bodrum Güllük limanında da kullanılmaktadır. Turizmin başkenti Antalya’da bulunan Global Liman işletmeleri de toz kontrol cihazlarımızdan dört adet sipariş vermiştir, kendilerine yakın zamanda teslim edilecektir.

En önemli iki turizm bölgesindeki limanlar, toza karşı yakındaki turizm tesisleri ve otellerin hassasiyeti sebebi ile, kaliteli ve yerli üretim olan, kısa sürede çevre konusunda İskenderun’un önemli bir markası olacak Elephant-150 toz kontrol cihazlarını seçmişlerdir.

yolbulan

Onur Çiçek açıklamasında, çimento fabrikalarında, limanlarda, termik santrallerde, haddehanelerde, hurda, maden, kömür depolama alanlarında, kentsel dönüşüm ve hafriyat sahalarında, asfalt ve beton santrallerinde, lojistik depolama sahalarında, taş ocaklarında çok fazla toz ortaya çıktığı ve bundan tüm çevrenin etkilendiği bir gerçektir.
Yaşanan çevre sorunlarının ortaya çıkardığı ihtiyaçlar doğrultusunda, yurt dışında geniş bir kullanım alanı olan toz kontrol cihazlarını, Burç Marine olarak üretim ve pazarlamasına başlamış bulunmaktayız dedi.

yolbulan 2

Üretimini yaptığımız toz kontrol cihazları sayesinde, sanayi kaynaklı tozuma sorunu ve çevre etkileri
minimize edilerek, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının istediği standartlara ulaşıldığını belirten Onur Çiçek
ürünlerimizin su tüketimi, klasik fıskiye yöntemlerine göre %90 daha az olup stok sahasını ve ürünü asla ıslatmaz,
az su tüketimi ve ekonomik olması sayesinde yatırımını çok kısa sürede karşıladığını söyledi.

Son olarak toz konusunun İskenderun’un en önemli sorunu olduğunu söyleyen Onur Çiçek, cihazlarını ithal muadillerinin yaklaşık dörtte bir fiyatında ve daha kaliteli olduğunu, İskenderun Bölgesindeki tüm limanlar ve sanayi tesislerine hizmet vermek istediklerini, aynı zamanda da yurt dışına ihracata başlayacaklarını söyledi.

yolbulan 3

Önceki İçerikİskenderun’da huzura yatırım yapalım
Sonraki İçerikSaçınızın Uzmanı Fresh Hair
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.