‘Gençlerimizin gelişimlerine katkı sunacağız’

bekir ziyaret1
Üretgenç Kültür Derneği Başkanı Ömer Yıldız ve dernek üyeleri Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ı makamında ziyaret etti.
Yeni kurulan Üretgenç Kültür Derneği’nin hangi amaçla kurulduğunu ve Payas’ta neler yapacaklarını ayrıntılarıyla Başkan Bekir Altan’a anlatan Ömer Yıldız “Amacımız, Payas’ta gençlerin istihdamına yönelik proje kapsamında belediye ve halk eğitim merkezi iştirakiyle kurslar açıp gençlerin meslek sahibi olmaları ve yaptıkları ürünleri satarak gelir elde etmelerini sağlamaktır. Bu anlamda Dekoratif Ahşap Süsleme Kursu açtık. Bunun gibi birçok kurs açarak, gençlerimizin gelişimlerine katkıda bulunmak istiyoruz” dedi.
Derneğin işlevinden etkilendiğini ve çok güzel bir iş yaptıklarını söyleyen Başkan Altan, “Sizleri yürekten tebrik ediyorum. Yaptığınız bu güzel iş gerçekten kayda değer bir iştir. Biz Payas’ın gelişimi konusunda her şeyi destekleriz. Sizlerin daha çok tanınması ve bu gençlerimizin dışarıya tanıtılması için size bir program düzenleyip, sesinizi duyurmak istiyoruz. Şimdiden başarılarınız devamını diliyorum, yolunuz açık olsun” diye konuştu.
bekir ziyaret2

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.