TEÇ-SEN yönetimi Karahan’ı ziyaret etti

egitim ziyaret
Hatay TEÇ-SEN (Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası) Şube Başkanı Hasan Tuncay, Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Şube Sekreteri Arif Evgi, Şube Teşkilatlandırma Başkanı Orhan Aşık, Şube Sosyal İşler Başkanı Cuma Karagön, Şube Mali İşler Başkanı Seyfettin Kekeç, Şube Eğitim İşleri Başkanı Halil İbrahim Arslan ve Şube Mevzuat İşleri Başkanı Sedat Kuş ile birlikte, Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğüne yeni atanan Kemal Karahan’a nezaket ziyaretinde bulunarak, yeni görevinde başarılar diledi. Hatay TEÇ-SEN Şube Başkanı Hasan Tuncay, sendikanın çalışmaları hakkında Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan’a bilgi verdi.
Tuncay; eğitim çalışanları olarak, Yardımcı Hizmetler, 4/C’li personel, Memur, Teknik Hizmetler Personeli, Sağlık Hizmetleri Personeli, Şef ve Şube Müdürlerinin bugüne kadar göz ardı edilmesi nedeniyle, eğitim çalışanlarının TEÇ-SEN çatısı altında birlikteliğinin zorunlu hale geldiğini, bir kurumda çalışan personeller arasında ayrımcılığın söz konusu olamayacağını söyledi.
Tuncay; eğitim çalışanlarının “Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği”nin çıkarılmasının bir TEÇ-SEN başarısı olduğunu belirterek eğitim çalışanlarının özlük haklarının iyileştirilmesi için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan; eğitim çalışanlarının birlik ve beraberliğinin önemine dikkat çekerek, sendikaya çalışmalarında başarılar diledi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.