‘Erdoğan’ın yanındayız!’

ak genco1
AK Parti Hatay İl Teşkilatı, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin nabzını tutmak amacıyla çalışmalarını yoğunlaştırdı. AK Parti Hatay İl Başkanlığı görevine getirilen Murat Genco, İskenderun’a gelerek bir tanışma toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya Hatay Koordinatör Milletvekili Mehmet Erdoğan, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları ile partililer katıldı.
Cumhurbaşkanlığı seçimleri konusunda halkın kendileri için olumlu yaklaşımlar sergilediğini ifade eden AK Parti Hatay İl Başkanı Murat Genco, “Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi halkın nabzını ölçmek gayesi ile köy, ilçe ve il merkezinde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir” dedi.
Hatay Koordinatör Milletvekili Mehmet Erdoğan ise konuşmasında, “Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Genel Başkanımızı ve liderimiz Recep Tayip Erdoğan’ın sonuna kadar yanındayız. Herkesten önce bizlerin Genel Başkanımızı ve Başkanımızı sahiplenmemiz ve onun arkasında durmamız gerekir. Bunun için yoğun gayret göstermeliyiz” diye konuştu.
ak genco3

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.