Emirhan, Hatay’ı Dünya’ya tanıtacak!

emirhan1
‘Hatay’ın İnsanları’ adlı şarkıya çekilecek olan klip yolda.. Emirhan’a destek verelim, İskenderun’u tanıtalım..
Güneyin İncisi ve Hatay’ın kültür elçisi Emirhan, güzel bir çalışmaya daha imza atıyor.. Hatay’daki birlik, beraberlik, kardeşlik ve hoşgörüyü dile getiren ve Türkiye’de bir ilk olan 5 ayrı dilde yapmış olduğu çalışmayla dikkatleri çeken ‘İskenderun Kızları/Hatay’ın İnsanları’ adlı şarkısına çekilecek olan klibin günü nihayet geldi..
Müthiş performansıyla Hatay’da olduğu kadar, Türkiye’de de ses getiren Emirhan, Hatay’ın güzelliklerini Dünya’ya tanıtmayı amaçlıyor. Bu konuda çok büyük uğraşlar veren Emirhan, 20 Temmuz’da Antakya, İskenderun, Arsuz, Samandağ ve Payas bölgesinde bölgesinde bulunan kültürel, tarihi zenginliği tanıtmayı hedefliyor. Emirhan çok ses getirecek projesinde; Hatay’da bütün dinlerin ibadethanelerini de içine alan sosyal içerikli geniş kapsamlı bir Klip çalışmasına başlıyor.
Yakışıklı sanatçı Emirhan, Hatay’da hoşgörünün, birlik, beraberlik ve kadeşliğin yaygınlaşmasında, Dünya’ya örnek olacak olan bu yansımanın tamamlanması adına; belediye başkanlarının, sivil toplum kuruluşlarının ve yerel idarecilerinin desteğini bekliyor. Kültür Elçisi Emirhan’a; bu güzel ve anlamlı çalışmadan ötürü her kurumun destek vermesini ve bu projeye sahip çıkmalarını temenni ediyoruz.
emirhan2

Önceki İçerikTürk Metal Sendikası Genel Başkanı Kavlak; ‘Bunlar uzatmaları oynuyorlar’
Sonraki İçerikCan Güven, ‘Verdikleri sözleri tutmadılar’
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.