Milletvekili Sadullah Ergin’e iftarda doğumgünü sürprizi;

sadullah ergin1
AK Parti Hatay Milletvekili Sadullah Ergin, Antakya’da verdiği iftar davetinde, partisinin il teşkilatı tarafından hazırlanan doğum günü pastasını kesti.
Adalet Eski Bakanı Sadullah Ergin’in Antakya Ottoman Palace Otel’de verdiği iftar davetine AK Parti Hatay Milletvekilleri Orhan Karasayar, Hacı Bayram Türkoğlu, Adem Yeşildal, Mehmet Öntürk, Hatay İl Başkanı Murat Genco, 22. Dönem Hatay Milletvekili Mehmet Soydan, ilçe belediye başkanları, partililer ve çok sayıda davetli katıldı.
Yemekte bir konuşma yapan Ergin, yerel seçimlerde 15 ilçeden 11’ini AK Parti’nin aldığını hatırlatarak, şimdiki hedeflerinin Cumhurbaşkanlığı seçimleri olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanlığı seçiminin Türkiye’nin istikrarının anahtarı olacağını belirten Ergin şöyle konuştu: “İçerisinde bulunduğumuz şartlar, bölgenin coğrafyası açısından getirdiği yükler ağır ama, bu ağır yüke rağmen Türkiye Allah’a hamdolsun 12 senedir namerde muhtaç olmadı. Bu ülke 76 milyonun geleceğini güvence altına alacak bir şekilde yoluna devam edecek. İnşallah önümüzdeki süreçte Cumhurbaşkanlığı seçimleri Türkiye’nin geleceği açısından büyük önem taşıdığı için hepimizin daha çok gayretli olması gerekmektedir.”

DOĞUM GÜNÜ PASTASI KESTİ
Yemeğin ardından AK Parti Hatay İl Yönetimi, 6 Temmuz 1964 doğumlu olan Sadullah Ergin’e doğum günü sürprizi yaptı. 50 yaşına basan Ergin, pastayı ilk gördüğünde şaşkınlığını gizleyemezken, bu jestten dolayı parti yönetimine teşekkür etti.
Ergin, kendisi için özel hazırlanan çikolatalı doğum günü pastasını eşi Şükran Ergin’le birlikte kesti.
sadullah ergin2

Önceki İçerikİftar bereketini paylaştılar
Sonraki İçerikPayas Belediye Başkanı Bekir Altan halkın arasında
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.